Bringa, peca, strand, koncertek – StÉGSZÍNPAD 2020 nyár

2020/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A StÉGSZÍNPAD civil együttműködés eredményeként született meg Ráckevén. Felépítettek egy kis színpadot egy halsütöde udvarán, és elkezdtek oda koncerteket szervezni...

 Bringa, peca, strand, koncertek –  StÉGSZÍNPAD
Jó szívvel ajánljuk mi is: egy hétvégi kirándulás alkalmával látogassatok el Ráckevére, mert turisztikai szempontból is rengeteg kincset kínál a térség, a természetközeliség és a Kis-Duna: bringa, peca, kenu, sétahajó, csónak, sup, termál-és élményfürdő, Vadkacsa szabadstrand (imádjuk, bár a büfé elég visszafogottan teljesít, de a hely egyszerűen varázslatos, a naplementét ne hagyjátok ki!!!), Hajómalom, Tűztorony, Angyali-sziget, csónakos piac, eszem-iszom...
A StÉGSZÍNPAD júliusi programja:
2020. július 10. 18.00-22.00: Káosz Kapitány (ingyenes)
A manapság már Bahama Káoszként is egyre gyakrabban feltűnő, korábban Kanada Káoszként futó, de ismertséget mégiscsak Káosz Kapitányként szerzett, underground-körökben legendás dj, rádiós műsorvezető, szerkesztő, zenei rendező, filmzeneszerkesztő pörgeti a lemezeket.
2020. július 11. 20:30-22:00: FRENK (támogatói jegy: 2500 Ft)
A nagyvárosi éjszakák füstös lokáljainak kihelyezett koncertje.
2020. július 18. 20:30-22:00: Varga Livius és a NeVa (még nincs jegyinfó)
A VARGA LIVIUS, NEMES ZOLTÁN és VASTAG GÁBOR alkotta alkalmi trió saját és kedvenc zenekaraik ikonikus számaiból csemegézik.
2020. július 25. 20:30-22:00: CockLers-Underground Korcsmazene (támogatói jegy: 1500 Ft)
A tribute legszebb megfogalmazása: "A srácok a maguk nyakatekert módján fogalmazzák meg azokat a szeretve tisztelt dalokat, amiket szerzőként pár kivétellel nem jegyezhetnek, de szívesen játszanak."
StÉGSZÍNPAD, Ráckeve, Frenk, Varga Livius, ingyenes koncert, civilek

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek