Bringa, peca, strand, koncertek – StÉGSZÍNPAD 2020 nyár

2020/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A StÉGSZÍNPAD civil együttműködés eredményeként született meg Ráckevén. Felépítettek egy kis színpadot egy halsütöde udvarán, és elkezdtek oda koncerteket szervezni...

 Bringa, peca, strand, koncertek –  StÉGSZÍNPAD
Jó szívvel ajánljuk mi is: egy hétvégi kirándulás alkalmával látogassatok el Ráckevére, mert turisztikai szempontból is rengeteg kincset kínál a térség, a természetközeliség és a Kis-Duna: bringa, peca, kenu, sétahajó, csónak, sup, termál-és élményfürdő, Vadkacsa szabadstrand (imádjuk, bár a büfé elég visszafogottan teljesít, de a hely egyszerűen varázslatos, a naplementét ne hagyjátok ki!!!), Hajómalom, Tűztorony, Angyali-sziget, csónakos piac, eszem-iszom...
A StÉGSZÍNPAD júliusi programja:
2020. július 10. 18.00-22.00: Káosz Kapitány (ingyenes)
A manapság már Bahama Káoszként is egyre gyakrabban feltűnő, korábban Kanada Káoszként futó, de ismertséget mégiscsak Káosz Kapitányként szerzett, underground-körökben legendás dj, rádiós műsorvezető, szerkesztő, zenei rendező, filmzeneszerkesztő pörgeti a lemezeket.
2020. július 11. 20:30-22:00: FRENK (támogatói jegy: 2500 Ft)
A nagyvárosi éjszakák füstös lokáljainak kihelyezett koncertje.
2020. július 18. 20:30-22:00: Varga Livius és a NeVa (még nincs jegyinfó)
A VARGA LIVIUS, NEMES ZOLTÁN és VASTAG GÁBOR alkotta alkalmi trió saját és kedvenc zenekaraik ikonikus számaiból csemegézik.
2020. július 25. 20:30-22:00: CockLers-Underground Korcsmazene (támogatói jegy: 1500 Ft)
A tribute legszebb megfogalmazása: "A srácok a maguk nyakatekert módján fogalmazzák meg azokat a szeretve tisztelt dalokat, amiket szerzőként pár kivétellel nem jegyezhetnek, de szívesen játszanak."
StÉGSZÍNPAD, Ráckeve, Frenk, Varga Livius, ingyenes koncert, civilek

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek