Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok

2020/12/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Musical Sztárok Karácsonya címmel a Budapesti Showszínház karácsonyi dalválogatást tesz a karácsonyfa alá, amelyen Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és más közkedvelt musical színészek énekelnek.

Fotó: Porapak Apichodilok (Pexels)

A Musical Sztárok Karácsonya csak online lesz megrendelhető. A CD borítójában 5.000 Ft értékű ajándékkupon is megtalálható , amely a művészek nyári előadásaira, a Budai Szabadtéri Színházban érvényesíthető.

Az album nagy segítség a közreműködőknek, hiszen minden eladott példányból részesülnek, így a Budapesti Showszínház kezdeményezése egyben támasz is az elmúlt kilenc hónapban sokat nélkülöző művészeknek.

A 2020. december 18-án megjelenő dalválogatás 13 zeneszámot tartalmaz. Vágó Bernadett a Legyen hó (Let it Snow) című dallal, Mészáros Árpád Zsolt egy saját szerzeménnyel, a Karácsony éjjellel, Kovács Bea pedig a jól ismert Katona Klári-nótával, a Legyen ünneppel szerepel az ünnepi kiadványon. Pálfalvy Attila a Believe című világslágert, Nagy Szilárd és Ragány Misa saját daluk, a Drága Hazám mellett felénekelték a Halleluját is, Csengeri Attila a Fehér Karácsonyt (White Christmas) idézi fel szóló dalával, Polyák Rita pedig egy örök Edda-klasszikust, az Akitől minden szépet formálta át saját ízlése szerint Pánczél Kristóf zongoraművésszel karöltve, Egyházi Géza pedig Mária gyermekeiről énekel egy csodás melódiában. A korongra további meglepetés duettek is felkerültek.

A művészek egy-egy személyes üzenettel is meglepik a hallgatókat: a borító belsejében karácsonyi jókívánságaikat rejtik el – azt kérik, hogy az albumot csak karácsony este bontsák ki azok, akik hozzájutottak.

Musical Sztárok Karácsonya, cédé, Budai Szabadtéri Színház

Képtár

  • Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok kép 87103
 

 

Szólj hozzá!


Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a...

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a folytatása, a Mmamt II.

Zamárdi képviselőtestülete kötelezővé tenné az oltási igazolványt a Balaton Soundon

Ismét a 24.hu-ra hagyatkozunk, ők írták meg, hogy a zamárdi képviselő-testület nagyon kemény járványügyi megelőző intézkedéseket várna el a szervezőktől: az egyelőre még bevezetés előtt álló oltási igazolványt is kötelezővé tennék a rendezvényen.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek