Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok

2020/12/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Musical Sztárok Karácsonya címmel a Budapesti Showszínház karácsonyi dalválogatást tesz a karácsonyfa alá, amelyen Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Egyházi Géza, Csengeri Attila és más közkedvelt musical színészek énekelnek.

Fotó: Porapak Apichodilok (Pexels)

A Musical Sztárok Karácsonya csak online lesz megrendelhető. A CD borítójában 5.000 Ft értékű ajándékkupon is megtalálható , amely a művészek nyári előadásaira, a Budai Szabadtéri Színházban érvényesíthető.

Az album nagy segítség a közreműködőknek, hiszen minden eladott példányból részesülnek, így a Budapesti Showszínház kezdeményezése egyben támasz is az elmúlt kilenc hónapban sokat nélkülöző művészeknek.

A 2020. december 18-án megjelenő dalválogatás 13 zeneszámot tartalmaz. Vágó Bernadett a Legyen hó (Let it Snow) című dallal, Mészáros Árpád Zsolt egy saját szerzeménnyel, a Karácsony éjjellel, Kovács Bea pedig a jól ismert Katona Klári-nótával, a Legyen ünneppel szerepel az ünnepi kiadványon. Pálfalvy Attila a Believe című világslágert, Nagy Szilárd és Ragány Misa saját daluk, a Drága Hazám mellett felénekelték a Halleluját is, Csengeri Attila a Fehér Karácsonyt (White Christmas) idézi fel szóló dalával, Polyák Rita pedig egy örök Edda-klasszikust, az Akitől minden szépet formálta át saját ízlése szerint Pánczél Kristóf zongoraművésszel karöltve, Egyházi Géza pedig Mária gyermekeiről énekel egy csodás melódiában. A korongra további meglepetés duettek is felkerültek.

A művészek egy-egy személyes üzenettel is meglepik a hallgatókat: a borító belsejében karácsonyi jókívánságaikat rejtik el – azt kérik, hogy az albumot csak karácsony este bontsák ki azok, akik hozzájutottak.

Musical Sztárok Karácsonya, cédé, Budai Szabadtéri Színház

Képtár

  • Csak karácsonyi kibontásra! Meglepetéssel készülnek a Musical Sztárok kép 87103
 

 

Szólj hozzá!


Posztumusz Artisjus-díjjal tisztelegnek Siklósi Örs dalszerzői munkája előtt

Posztumusz Artisjus-díjjal tisztelegnek Siklósi Örs...

Az Artisjus 21.alkalommal díjazza a legkiválóbbnak ítélt kortárs zeneszerzőket és szövegírókat azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Este a Madách színház tetején

A tervek szerint május végén koncertsorozat indul a tetőteraszon, ahol a színház művészei musicalkoncertekkel várják a közönséget. Az előadásokon a Madách Színház legsikeresebb produkcióit és a zeneirodalom leghíresebb dallamait idézik fel.

Annyi pénz, amennyiért a Red Hot Chili Peppers katalógusa elkelt, nincs...

Jó, tudjuk, hogy ne lenne, de azért a summa akkor is jelentős: a RHCP 140 millió dollárért (42 milliárd forintért) adja el dalai katalógusát.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek