Ed Sheeran koncertet ad a szomszédban!

2017/07/01  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

Az énekes a héten jelentette be, hogy jövőre ismét turnézni indul Európában, szerdán pedig már fel is kerültek oldalára a koncertek dátumokkal és helyszínekkel együtt. A koncertsorozat 2018 május 4-én indul majd, a jegyek július 8-tól kaphatók. A turné 2018. augusztus 8.-án érkezik Bécsbe.

Ed Sheeran koncertet ad a szomszédban!

 

A turné során szigorú szabályok védik majd a rajongókat, akik jegyet szeretnének venni, ugyanis ezzel akarja elkerülni az énekes és csapata, hogy a jegyüzérek nagy pénzekkel lehúzzák a rajongókat. “Ezen a turnén csak olyan újra eladott jeggyel lehet belépni a koncertekre, ami Ed hivatalos sales-partnerén, a Twickets-en keresztül cserélt gazdát”-árulták el a szervezők. A biztonság jegyében arra is kérik a rajongókat, hogy hozzák el jegyüket, a jegyvásárlásról szóló visszaigazolásukat, hitelkártyájukat, és egy személyes okmányt is.

A 25 koncertből álló turné során Ed többek között ellátogat majd – természetesen –Angliába, majd Írországba, Franciaországba, Svédországba, és ami a magyar rajongókat is érintheti: Ausztriába is! Az énekes Bécsben ad majd koncertet az Ernst Happel Stadionban, amire várhatóan Magyarországról is szép számmal érkeznek majd, hiszen Budapest nincs a turnéállomások között.

Az énekes 2015 decemberében visszavonult a szerepléstől (és hanyagolta a közösségi médiát is), majd az egy éves pihenő után, idén januárban visszatért, és egyből két dalt jelentetett meg (Castle On The Hill, Shape Of You), amelyek egyből óriási közönségkedvencek lettek. Azóta márciusban (03.03.) megjelent harmadik stúdióalbuma Divide címmel. A lemezt népszerűsítő turné európai szakasza már lezárult, hamarosan indul az amerikai, majd az ázsiai. November 23-i dubai fellépése után úgy tűnik elég lesz a 3 hónap pihenő, hiszen 2018 március 2-án már indul is az új turné Ausztráliában, majd pedig a várva várt európai turné május 4-én.

 


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek