Előbújnak erdőből – visszatér hozzánk jövőre a Kensington

2019/10/31  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2020 március 28-án új dalokkal látogat el hozzánk a fesztiválok egyik kedvenc indie zenekara, a holland Kensington. Helyszínnek ezúttal az Akváriumot választották, és tapasztalva a korábbi fokozott érdeklődést, szinte biztos, hogy ezen a napon is megtelik majd a NagyHall.

Vadi új albumával tér vissza hozzánk jövőre a Kensington

Idén sajnos minden szinten elkerültek minket, de mentségükre legyen mondva, hogy gőzerővel dolgoztak a november 15-én megjelenő új albumuk dalain, ami a Time nevet kapta. Ráadásul önkéntes száműzetést is vállaltak egy eldugott kis faházban valahol az erdő mélyén, hogy semmi ne zavarja meg az alkotói munkát. Először a Bats című szerzemény került fel a YouTube-ra májusban, majd augusztus végén megjött az első normál videóklip is a What Lies Ahead dalhoz:

A dj-paradicsomból, Hollandiából származó banda 2005-ös megalakulása óta igen szép pályát futott be. Évek óta a legnagyobb fesztiválok állandó fellépői, otthon több körben töltik meg a legnagyobb stadionokat, és köszönhetően a 2014-es "War" című slágerüknek, amit itthon is rongyosra játszottak a rádiók, a magyar rajongótábor is évről-évre növekszik.

Itthon megjárták már a Campus, és a Strand Fesztivált, az A38 Hajót, az Akvárium Klubot, a Barba Negrát és persze néhány alkalommal a Sziget Fesztivált is. A fiúk egyébként szeretnek nálunk koncertezni, itt mindig jó hangulatú bulikban van részük, és a fővárost is megkedvelték. Olyannyira, hogy még klip formájában is megörökítették élményeiket: 

A 2020-as koncertre a jegyek már elérhetőek az A38 Hajó oldalán, de nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, mert biztosan hamar gazdára találnak majd a belépők!
Kensington, új album, turné, 2020, Akvárium Klub, Time, Bats, What Lies Ahead, koncert, indie

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek