Ezekkel a bulikkal zárnak a legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek

2016/09/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak... Nagy bánatunkra lehúzzák a rolót szabadtéri kedvenceink, de némi áthangolódás után kezdődhet az őszi-téli klubszezon!

Ezekkel a bulikkal zárnak a legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyek

Budapest Park

2016. szeptember 25.: EXAMPLE

Elliot John Gleave – azaz Example – sosem élt unalmas életet: egyetemen filmrendezést tanult, dolgozott mc-ként, szerepelt filmekben, volt televíziós szerkesztő, élt Ausztráliban – ahol megismerkedett feleségével, egy gyönyörű ausztrál modellel –, rövid flörtje volt a stand up comedy műfajjal és nem mellesleg az egyik legnevesebb brit dalszerző, producer, énekessé nőtte ki magát. Example nem csak az életében, de a zenéjében is szereti a változatosságot, a hip-hophoz az elektronika felől közelített, de a szövegelésen túl legutóbbi albumán már inkább az énektudását csillogtatta. És mindkettőben remekel, ráadásul olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Calvin Harris, a Pet Shop Boys, Ed Sheeran, dalát pedig már Hardwell is remixelte. A Budapest Parkban, a Kapuzárási Piknik fesztivál utolsó napján ismét olyan slágerek csendülnek majd fel, mint a What We Made, a We'll Be Coming Back vagy a Changed the Way You Kiss Me, de bizonyára legújabb dalát készülő hatodik lemezéről, a Latert sem fogja otthon hagyni. A bulira JumoDaddyvel (Play Me Records, Monstercat) melegíthetünk majd, aki első Live Actjére olyan előadókat invitált, mint MC Kemon, Sena Dagadu, Lábas Viki, Horváth Boldi, és egy meglepetés MC.

Barba Negra Track

II. Mulatós és Retro Fesztivál

Az ősz legnagyobb bulijaként beharangozott minifesztiválon mindenki ott lesz, aki a mulatós szcénában számít. Igen, Kis Grofo is. Bár nyilván nem ragaszkodik hozzá a hely, hogy a klubszezonban csak ez a buli jusson az eszünkbe a Trackról, voltak itt jócskán komolyabb műfahú bulik is a nyár folyamán.

RETRO SZÍNPAD
17.00: Retro Dj és barátai
18.00 : Zoltán Erika 
19.00 : Fresh 
20.00 : Happy Gang 
21.00 : Betty Love 
22.00 : B. Tóth László 
23.30 : Arató Video Disco 
01.00-3.00 : Dj. Dominique 

MULATÓS SZÍNPAD
17.00: Foky
18.00 : Kis Grófo
19.00 : Bódi Guszti és Margó 
20.00 : Bangó Margit 
21.00 : Bunyós Pityu és barátai
22.00 : Náksi
23.30 : Erős&Spigiboy 
01.00-3.00 : Juhász Laci

Kobuci Kert

Záróbuli: Boban Marković Orkestar

Méltó zárása a szezonnak...  A Boban Marković Orkestar 25 éves fennállása alatt szinte minden szakmai elismerést besöpört. A Kusturica-filmeknek, kivételes előadásmódjuknak és leginkább eufórikus koncertjeiknek köszönhetően a banda a hazai közönségnek is első számú kedvence. Óbuda az idei szezontól a világ leghíresebb rezesbandának hangorkánjával búcsúzik tehát.

 

 

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek