Felszállásra felkészülni: Spaceship Party az A38-on!

2016. június 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A hazai zenei élet három legenergikusabb zenekara veszi be az A38 tetőteraszát június 17-én, hogy egy felpörgető, zúzós repítés kerekedjen a hullámok felett egy valóban szenvedélyes estén.

Felszállásra felkészülni: Spaceship Party az A38-on!

A nyitányt a Talentométer pop-rock kategóriájának győztese, a Baron Mantis rockduója viszi, amely egy EP-vel (Lure) és egy nagylemezzel (vis-á-vis), na meg a legutóbbi stadionrock slágerével, a Nobody-val kavarta fel a zenei élet vizét. Fuzzos, stoner pop-rock dalaik szenvedélyesek, erőteljesek, és nem kérnek elnézést. Vaskos riffekkel tűzdelt modern rockzenéjükkel világokon átívelő utazásra csábítanak.

A Nova Prospect stílusa alapvetően rock/metál, amelybe a legváltozatosabb zenei hatások vegyülnek, mint a D&B, hiphop/R&B. Friss, kortalan, modern zenéjüket egészen Kecskemétről hozzák fel Budapestre. A 2007 óta aktív, öttagú formáció rendszeresen koncertezik népszerű magyar rockbandák társaságában, mint a Depresszió, a USEME, a Leander Kills és a Stubborn.

 

Az űrbulit a String Theory zárja, amely a zenei univerzum különböző dimenzióinak, stílusainak hullámait rezegtetve állítja elő sajátos energiáját. Az így megszülető funk, rock, jazz, elektronikus zenei stílusokat ötvöző "zenergia" neve: psychedelectric rock jam. Lesz tőlük vetítés, misztikus didgeridoo, őrülten tekergő gitáros, mindenre reagálni tudó, karizmatikus billentyűs, szabados felfogású énekesnő, masszív, letisztult ritmusszekció, mindebből a végén pedig energikus, fúziós örömzene.

 


SPACESHIP PARTY (String Theory, Nova Prospect, Baron Mantis)
2016. június 17. 19 óra
A38 Hajó, Budapest, Petőfi híd budai hídfő

Jegy: 1000 Ft (elővételben június 16-ig) / 1300 Ft


Képtár

  • Felszállásra felkészülni: Spaceship Party az A38-on! kép 51274
  • Felszállásra felkészülni: Spaceship Party az A38-on! kép 51275
  • Felszállásra felkészülni: Spaceship Party az A38-on! kép 51276
 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek