Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

2019/09/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in Grey-Asphodelia ötösfogat, s hozzájuk majd hazai meglepetésvendégek is csatlakoznak majd.

Female Metal Voices Tour –  5 női frontemberes zenekar a Dürerben

A LEAVES' EYES ősszel újabb európai turnéra indul, 2018-as Sign Of The Dragonhead nagylemezükkel tavaly októberben már adtak egy fantasztikus koncertet a Kamelot társaságában nálunk, egyúttal bemutatták a hazai közönségnek a Liv Kristine helyére érkezett Elina Siirala énekesnőt is. A zenekar folyamatosan úton van, és ráadásra szerencsére nem sokat kellett várni, hiszen budapesti dátuma van a 2019-es turnénak is.  



A soknemzetiségű zenekar már 5 kontinenst bejárt, több, mint 50 országban lépett fel, és lenyűgöző előadásaik mindig lélegzetelállító viking-tematikájú színpadi látvánnyal hagytak nyomot a közönségben. A Leaves' Eyes ráadásul új zenével is készül, a Night of the Ravens kislemezes dal augusztusban jelent meg, és mire a turné kezdetét veszi november 22-én, kapható lesz egy új EP kiadvány is. 


2001 óta többször előkelő helyen mutatkoztak meg az eladási listákon, és vidám hangulatú, teltházas koncertek emlékét hagyták maguk után számtalan turnén: a SIRENIA mára a női frontos szimfonikus/gótikus metal stílus egyik meghatározó zenekarává vált.


A közönség ezúttal is klasszikussá érett szimfonikus metal mesterműveket hallhat a szinpadon az Arcane Astral Aeons című legfrissebb korong dalai mellett. 

 

A dán csajfrontos metal legfrissebb reménysége a FOREVER STILL, akik az este néhány leginkább lélegzetelállító dalaiért lesznek felelősek.


Rajongóik számára idei új, Breathe In Colours című nagylemezük a legfrissebb hallgatnivaló. 


A LOST IN GREY is új név a színtéren, de erőteljes, hamisíthatatlan finn hangzásvilággal, betonbiztos melodic death metal alapokkal érkezik zenéjük, melyben tehetségesen kevernek rengeteg különböző elemet a szimfonikustól a folk metalig – mindezt két énekesnővel!


A The Waste Land című korong mindenképp megéri, hogy végighallgassuk!

 

Az ASPHODELIA az olasz szimfonikus/dallamos metal emelkedő csillaga, természetes tehát, hogy ennek a turnénak is részesei lehetnek, mellyel rengeteg új fül számára lehet ismerős a zenéjük.


Addig is érdemes ismerkedni túlvilági témákat megzenésítő legutóbbi, Welcome Apocalypse című lemezükkel. 

A részletes program

Nagyterem:
19:45 - 20:30 FOREVER STILL
20:45 - 21:35 SIRENIA 
21:55 - 22:55 LEAVES' EYES 
23:10 - 23:40 LOST IN GREY 

Kisterem:
18:10 - 18:40 Tears Of Kali
18:55 - 19:25 Esperfall
19:40 - 20:10 Sunset Symphony
20:25 - 20:55 Devil Seed
21:10 - 21:40 ASPHODELIA
21:55 - 22:25 Meteora
22:40 - 23:10 Dreamgrave
23:25 - 23:55 Dark Tears From Space

Female Metal Voices Tour, Dürer, Leaves' Eyes, Sirenia, Forever Still, Lost in Grey, Asphodelia

 

 

Szólj hozzá!


A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek