FUCK CANCER: jótékonysági összefogás és koncert a The Southern Oracle zenekar dobosáért

2017/07/31  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A hazai underground zenei közösség, amely már több esetben bizonyította, hogy össze tud állni egy-egy karitatív ügyért. Sajnos, most újból szükség van az összetartásra. Az apropó ezúttal Zándoki András, a The Southern Oracle dobosának daganatos betegsége. A kezdő lépésen túl van, sikeres volt az első műtét, jelenleg kezelések előtt áll.

FUCK CANCER: jótékonysági összefogás és koncert a The Southern Oracle zenekar dobosáért

A belépő megfizetése mellett lehetőség lesz egy külön perselybe plusz adományt is elhelyezni, amennyiben valaki úgy gondolná, hogy képes ilyen jellegű segítségre is.

Zenésztársai és barátai koncertet szerveznek, és a bevétel teljes összegét Andrisnak és a családjának ajánlják fel, hogy kicsit könnyebbek legyenek a rájuk nehezedő anyagi terhek, mindaz, amivel egy ilyen betegség elleni harc együtt jár. Mindemellett a TSO az alkalomra a Realpimp támogatásával egy pólót is kiakaszt a merchpultba, amelynek ára 3000 forint.

Ha valaki tuti igény tart egy ilyen pólóra, akkor előrendelheti a tso@phoenixmusic.hu címen, majd átveheti a koncerten. Ha valamilyen oknál fogva nem tudjátok átvenni a bulin, akkor postaköltség felszámolása mellett – előreutalás után – postázzák nektek a koncert után.

Néhány gondolat a fellépőkről

A jótékonysági koncert helyszínét a Dürer kert biztosítja, ezzel hozzájárulva a mozgalomhoz, amiért a szervezők nagyon hálásak!

A fellépők sorát a minőségi, egyben pofátlan rockzenével köztudatba robbant Kies nyitja meg, akik egy különleges, akusztikus szettel állnak majd színpadra. A torzítós hangoskodás előtt hazánk két legtehetségesebb gitárhőse szólaltatja meg hangszerekei; Áron Andris (Apey & The Pea, Trillion) és Makó Dávid (The Devil's Trade, HAW, Stereochrist).

A Stubborn tagjairól köztudott, hogy szívesen segítenek különféle jótékony ügyeket legyen szó állatvédelemről, avagy jelen esetben felebaráti segítségről. Mivel a csapat a szóban forgó hét végén nagykoncertet ad az A38-as hajón, az Apey & The Pea társaságában, ezért erre az alkalomra egy rövid, ám különleges feldolgozás dalcsokorral láthatjátok a srácokat.

A „hangoskodást" a kazincbarcikai illetőségű Faminehill folytatja melodic hardcore/post-rock stílusban.

Korábban egy próbateremen osztozott a TSO-val a Shell Beach, így nem lehetett kérdés, hogy a melodikus dallamokkal operáló banda is fellép a jótékonysági koncerten.

Zándoki Andris a zenére tette fel az életét, ezért talán nem meglepő, hogy a TSO mellett más zenekarokban is megfordul. Így történt ez az Inhale Me esetében is, akiknél a tavalyi évben kezdett kisegítő dobosként, de ott ragadt a bandában, ezért természetesen ez a banda is a húrok közé csap.

Amikor olvasták a Facebookon mi történt Andrissal a román Diamonds Are Forever csapata eldöntötte, hogy ha törik, ha szakad, valahogy segíteni szeretnének, így kérdés nem fért hozzá, hogy eljönnek Budapestre játszani.

Ha van a hazai undergorundban úgynevezett szupergorup, akkor a Jakab Zoli vezette Ghostchant mindenképpen annak számít. A zenekar nem koncertezik sokszor, de most nem volt kétséges, hogy színpadra fognak lépni.

Természetesen a The Southern Oracle is a közönség elé áll, beugró zenészekkel, s az alkalomra egy új számot is írtak. A bandában megfordul Budai Béla (Moby Dick, Strength Of Will), Hámori Dávid (Fish!, Sunset) és a korábbi turnédobos, Pándi Balázs, akit a banda Coldeater klipjéből is ismerhettek.

Az estén fő fellépőként a Fish! szolgáltatja – 100 százalék hardpoppal – a talpalávalót.


2017 Szeptember 28. 16:00
Budapest, Dürer Kert / nagyterem
Jótékony hozzájárulás: 1000Ft

jótékonyság, koncert, The Southern Oracle, Zándoki András, Fuck Cancer

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek