Gondolkodunk a nyaralás lemondásán: Gogol Bordello a Track-ben!!

2016/06/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az elmúlt időszakban bizonyította a barbanegrás közönség, hogy a meglehetősen szeszélyes június sem tudja őket elriasztani az önfeledt bulizástól. Ismét sűrű napok elé nézünk, ráadásul mindegyik fellépőt idén nyáron csak ezeken a különleges alkalmakon hallhatják a rajongók Budapesten.

Gondolkodunk a nyaralás lemondásán: Gogol Bordello a Track-ben!!

A Guns N’ Roses dalok mellett saját szerzeményeket is játszó Hollywood Rose nyitja a héten a sort, akiket az év egyetlen budapesti koncertjét adó Special Providence követ. A klubos buli után ezúttal a szabad ég alatt élhetitek át a Lord-érzést, és a Road zenekar is belead apait-anyait a szombat esti pörgésen. Gogol Bordello június 28-án, egy fergeteges keddi estén perdíti táncra közönségét a gypsy-punk ritmusokra.

Szurkolás és rock & roll a Hollywood Rose zenekarral

A Track-ben egyszerre hódolhatnak mindkét szenvedélyüknek a rajongók és szurkolók. Izgalmas, sportban és zenében bővelkedő szerda esténk lesz, hiszen aznap ismét minden erőnkkel a magyar fiúknak szurkolunk a Portugália elleni mérkőzésen. A meccs után folytatódik az őrület, a Guns N’ Roses tribute-zenekarként alakult Hollywood Rose a feldolgozások mellett saját szerzeményeivel hozza lázba a közönséget. Az itthon és külföldön egyaránt népszerű zenekar teletűzdelt koncert-naptárában a nyáron ez lesz az egyetlen budapesti buli, így aztán a részvétel fokozottan ajánlott.

Dátum: 2016. június 22.
Menetrend:

Kapunyitás: 17:00

18:00 Magyarország – Portugália

19:45 Fullstop

20:30 Hollywood Rose

Jegyárak: 1.499 Ft 06.21-ig, utána 1999 Ft

 

 

 

 

 

Az év egyetlen budapesti Special Providence bulija

Sikeres és telt házas koncertekben gazdag európai turnét tudhat maga mögött a Special Providence, de mindig különleges érzés számukra itthon játszani. Az idei egyetlen budapesti koncertre június 23-án kerül sor a Barba Negra Track-ben. A műfaji korlátokat bátran és rendkívüli érzékkel átlépő zenekar többek között a progressive metal, fúziós jazz, jazz-rock stílusokban alkot maradandót koncertről koncertre. Dallamos és energikus zenéjükkel 2004 óta hódítják meg rajongóikat, és nem lesz ez másként most sem, a várva várt hazai fellépésen.

Dátum: 2016. június 23.
Menetrend:

Kapunyitás: 18:00

Vendég: Palindrome (A)

Jegyárak: 1.999 Ft a készlet erejéig, utána 2.499 Ft

 

 

Lordok háza

A következő nagylemezre és a 45 éves jubileumra még jövő februárig várni kell, de a hamisítatlan Lord-érzést június 24-én ismét átélhetik a rajongók. A szombathelyi Lordok olyan energiával közvetítik a hard rock-ot, hogy a péntek esti bulin garantált lesz az ’ereszdelahajam’ hangulat. Mielőtt kifutnátok a világból, gondoskodjatok róla, hogy még idejében visszaérjetek, és a zenekarral együtt énekelhessétek a szabad ég alatt az örökérvényű dalokat.

Részletek:

Lord

Dátum: 2016. június 24.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

Kapunyitás: 18:00

Jegyárak: 1.999 Ft a készlet erejéig, utána 2.499 Ft

 

 

 

A nyár egyetlen budapesti pörgése a Road zenekarral

Az áprilisi telt házas Barba Negra Music Club-os buli után ezúttal szabadtéri tombolásban lehet részünk a Road zenekarral. Sűrű és fesztiválokkal teli szezonnak néz elébe a heves megyei banda, de a rajongók legnagyobb örömére egy fővárosi fellépést is beiktatnak június 25-én. Ahogy az ősszel megjelent, és a platinát rövid idő alatt kiérdemlő M.A.T.T. album címe is sugallja, meg kell tanulni Merni, Akarni, Tudni, Tenni. Az együttes ezt az elszántságot, vagányságot és energiát közvetíti minden alkalommal, izgalmas dalokkal, eszeveszett pörgéssel rázzák fel a közönséget. Ezt az utat folytatják június utolsó szombatján is, a nyár egyetlen budapesti koncertjén.

Részletek:

Road

Dátum: 2016. június 25.
Menetrend:

Kapunyitás: 18:00

Vendég: All Suck All

Jegyárak: 2.999 Ft a készlet erejéig

 

Gypsy-punkos keddi őrület Gogol Bordello-val

Színes kavalkádi forgatag, pergő ritmus, őrületes hangulat, június 28-án érkezik a Barba Negra Track-be a gypsy-punk király, Eugene Hütz és a Gogol Bordello. Ha régóta vágysz egy olyan bulira, ahol a vidámság és az élet-szeretet 200%-on pörög, ahol már az első taktust meghallva egyből ütemes lábdobolásba kezdesz, ahol a tánc kötelező kellék, mert a muzsika hallatára senki sem tud ellenállni, hogy táncra ne perdüljön, akkor ez lesz a te nagy estéd.

Ha szívesen részt vennél egy hamisítatlan balkán lagziban, ahol a cigányzene inspirálta dallamok, a hegedű, a szintetizátor és olykor a szaxofon közös játéka keveredik a punk zenével, egy óriási show-műsor keretében, akkor ott a helyed a közönség első soraiban.

A Gogol Bordello színpadra lépését ütős hangulatalapozás előzi meg a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertjével. Nem kell tehát aggódni a táncos lábak bemelegítése miatt, és abban is biztosak lehetünk, hogy ezen az estén dupla adag vidámságbomba robban a Track-ben.

Dátum: 2016. június 28.
Menetrend:

Kapunyitás: 18:30

Vendég: Pannonia Allstars Ska Orchestra

Jegyárak: 6.500 Ft a készlet erejéig, utána 7.500 Ft


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek