Honeybeast: koncert, Bud Spencer és hősapu

2016/07/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Július 21-én, csütörtökön a főváros egyik legkedveltebb szabadtéri klubjában ad egy tüzes, nyári koncertet a Honeybeast. A zenekar erre az alkalomra megújítja repertoárját, a jól ismert slágereket egy kicsit másképpen hallgathatjuk meg ezúttal.

Honeybeast: koncert, Bud Spencer és hősapu

Az estére látványos vizuállal is készülnek. Tarján Zsófi, énekesnő kivetített festményei mellett, az est szó szerint tüzes lesz, és előkerülnek a legújabb rádiós kedvenc, a Bódottá klipjében látható színes lufik is… Az egyébként hat tagú zenekar július 21-én vendégzenészekkel, fúvóssal és perkással kiegészülve áll a Barba Negra Track színpadára.

További hír a zenekarról, hogy a Legnagyobb hős című számuk "gyerekbarát" verzióban is elkészült. A Hahó Együttes gyerekeknek szóló dalai, saját szerzeményei mellett frontemberükkel, Kardos-Horváth Jánossal ismert kortárs hazai előadók dalaiból válogatva gyerekeknek varázsolja át a dalokat, melyeket az eredeti énekessel együtt ad elő. Ennek első komoly állomása a Honeybeast Legnagyobb hős című slágere, amelyből Jánosnak köszönhetően lett Apa a legnagyobb hős, amit Tarján Zsófival közösen rögzítettek és már a videóklip is elkészült hozzá.

 

Ha elkerülte volna eddig a figyelmeteket, most a szomorú aktualitás rávilágítja a figyelmet arra, hogy a zenekarnak van bizony egy Bud Spencer című száma. Erről a dalról, és a Honeybeast más számairól látott világot egy blogbejegyzés, amely így vezeti be a "dolgozatot": "Van bőven politikus dalszöveg a magyar kínálatban, de a Honeybeast Maradok című száma biztosan a leggyakrabban játszott, legismertebb közülük. Ráadásul nem is az egyetlen politikus dal, úgyhogy Honeybeast-szövegértelmezések következnek, és itt dicsérjük meg Bencsik-Kovács Zoltánt különleges dalszövegeiért." A teljes poszt itt található.

 


Képtár

  • Honeybeast: koncert, Bud Spencer és hősapu kép 51703
 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek