Isten kedvenc zenekara: A Green Day best of albummal jelentkezik novemberben

2017/10/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A 'Greatest Hits: God's Favorite Band' november 17-én kerül a polcokra és a digitális szolgáltatókhoz, és már előrendelhető. A korong 20 klasszikus Green Day dal mellett két vadonatúj számot kínál a közönségnek.

Fotó: Frank Maddock

A többszörös Grammy-díjas Green Day november 17-én adja ki legújabb lemezét, amely 31 év tevékenységét foglalja össze. Az új korong  összesen 20 régi dalt és két vadonatúj számot tartalmaz: a „Back In The USA" mellett egy duettet a countryzene királynőjével, Miranda Lamberttel.

Március 22-én Isten leszállt a mennyből az Ed Sullivan Theatre-be a Stephen Colbert Show felvételére, és úgy mutatta be a Green Day-t, mint a kedvenc együttesét.  A történelmi pillanatkor meg is született következő lemezük címe – 'Greatest Hits: God's Favorite Band'.

Az összeállítás a banda kalandos útját dolgozza fel, ahogy az egy 1986-ban, Berkeley-ben megalakuló kezdő együttesből a világ egyik legdinamikusabb és legnépszerűbb rockbandájává váltak. A Green Day 1994-ben robbant be 'Dookie' című lemezével, amely csak az USA-ban 10 millió példányban kelt el, majd 2004-ben az 'American Idiot' című rock opera égette őket be véglegesen a globális közönség köztudatába.

Az együttes legutóbbi, tizenkettedik stúdióalbumát 2016 októberében adta ki 'Revolution Radio' címen. A megjelenést egy sikeres Revolution Radio világturné követte, többek között egy fergeteges budapesti állomással.

A 'Greatest Hits: God's Favorite Band' az alábbi számokat tatalmazza majd:

  1. 2000 Light Years Away
    2. Longview
    3. Welcome To Paradise
    4. Basket Case
    5. When I Come Around
    6. She
    7. Brain Stew
    8. Hitchin' a Ride
    9. Good Riddance (Time of Your Life)
    10. Minority
    11. Warning
    12. American Idiot
    13. Boulevard of Broken Dreams
    14. Holiday
    15. Wake Me Up When September Ends
    16. Know Your Enemy
    17. 21 Guns
    18. Oh Love
    19. Bang Bang
    20. Still Breathing
    21. Ordinary World (feat Miranda Lambert)
    22. Back In The USA
Green Day, lemez, Greatest Hits

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek