Kelemen a Barba Negra Trackben is kabátban jár

2016/07/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nagyszabású bulira készül a Kelemen Kabátban július közepén. A budapesti koncert extrákat tartogat látványban és zeneileg egyaránt.

Kelemen a Barba Negra Trackben is kabátban jár

A csapat számára már évek óta nem a pihenésről szól a nyár, de ők ezt egyáltalán nem bánják, sőt!

„ A nyarunk folyamatos koncertezéssel telik, sokat fejlődött a zenekar, érezhetően magabiztosabbak vagyunk a színpadon és az új lemez dalai színesítették a műsort” – értékel Horváth Boldi frontember. – „Úgy érzem, hogy sikerült előrelépnünk, ezt a fejlődést tartjuk szem előtt a továbbiakban is, a hiányosságokra-hibákra koncentrálunk amellett természetesen, hogy baromi jól érezzük magunkat a turné során.”

A budapesti koncert persze tartogat extrákat is látványban és zeneileg egyaránt.

„Sok látványos színpadi elemmel készülünk, amik máshol még nem voltak láthatóak. Zeneileg - hangzásilag pedig az idei nyár legerősebb koncertje várható, sok-sok próba és technikai felkészülés előzi meg ezt a bulit.” – fejti ki Boldi.

Előttük két vendégzenekar is látható lesz: a SuperStereo és az Egy Másik Zenekar sem lesz ismeretlen a koncertlátogatók számára.

„A SuperStereos Laskai Viktorral az idei Nagy-Szín-Pad során barátkoztam össze, egy jó hangulatú élő - elektronikus zenekaruk van ütős slágerekkel. Az Egy Másik Zenekart A Dal című műsorból ismerjük, jó dalaik vannak, hangulatában nagyon illenek ehhez az estéhez.” – adja meg a választ a „miért pont ők” kérdésre Boldi.

„Régóta szimpatizáltam a Kelemen Kabátbannal, ezért nem is volt kérdés, hogy kit kérjünk fel, hogy segítsen minket a versenyben” – mondja Laskai Viktor, a SuperStereo alapítója. – „A munka során barátság alakult ki a két zenekar között, és nagyon örültünk, amikor meghívtak minket erre a koncertre. Nekünk ez azért is fontos, mert az első szabadtéri budapesti koncertünk lesz, és a ’Fedezd fel!’ című új dalunk is itt hangzik el először Budapesten élőben.”

Természetesen a Track után sem áll meg az élet Kelemenéknél, hiszen a nyár fele még hátra van.

„Rengeteg iszonyatosan jó koncertünk lesz még idén nyáron, ha egyet ki kellene emelni, akkor nagyon várjuk például a Strand Fesztiválos koncertünket, ahol a II. nagyszínpadon leszünk főműsoridőben, Caro Emerald előtt közvetlenül.” – lelkesedik a frontember.

Kelemen Kabátban,

vendég: SuperStereo és Egy Másik Zenekar

Barba Negra Track, 2016. július 15., 18 óra


 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek