Menopauza 1170x180

KFT, PUF, BP – OMG!

2024/06/07  ·   Ajánló   ·  Lenti Barnabás

Összefutnak a Fábián Juli téren a Pál Utcai Fiúk és a Korlátolt Felelősségű Társaság oszlopos tagjai. A két alternatív rock együttes először lép fel együtt. A két koncert különlegessége, hogy a két zenekar közösen is előad majd dalokat. (Hogy miket, azt nem tudjuk, csak tűkön ülve várjuk!)

KFT, PUF, BP – OMG!

A KFT igencsak kitett magáért mostanában. Teltházas Big Band koncerttel indította az évet a Kongresszusi Központban, majd pedig sok év után ismét új lemezt adtak ki. A Te vagy az aki kell című dal már korábbi koncerteken is felcsendült, június 20-án, reméljük, a többi is előkerül majd. A zenekar egyébként korábban szinte minden évben fellépett a Budapest Parkban, a koncertek hangulatát pedig imádtuk, ezért külön öröm, hogy ismét itt lépnek fel.

A Pál Utcai Fiúk is visszajárnak a Parkba, 40 éves születésnapi bulijukat is ott tartották. A KFT-re mindig is példaképként tekintettek, de léptek fel már közösen is, így a Park-béli koncert akár zenetörténeti eseménynek is tekinthető.

A két zenekar interjút is adott a Budapest Parkban, ahol kifejtették, hogy az összekötő pont közöttük a 80-as évek és a hárombetűs zenekarnév. Így tehát a koncertre érkezők egy igazi nosztalgikus, ám mégis újításokkal teli Park-koncerten vehetnek majd részt. Az önálló koncertek mellett /között/előtt/után az ígéret szerint mindkét műsorban helyet kap majd egy közös produkció.

KFT, PUF, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek