Menopauza 1170x180

KFT, PUF, BP – OMG!

2024/06/07  ·   Ajánló   ·  Lenti Barnabás

Összefutnak a Fábián Juli téren a Pál Utcai Fiúk és a Korlátolt Felelősségű Társaság oszlopos tagjai. A két alternatív rock együttes először lép fel együtt. A két koncert különlegessége, hogy a két zenekar közösen is előad majd dalokat. (Hogy miket, azt nem tudjuk, csak tűkön ülve várjuk!)

KFT, PUF, BP – OMG!

A KFT igencsak kitett magáért mostanában. Teltházas Big Band koncerttel indította az évet a Kongresszusi Központban, majd pedig sok év után ismét új lemezt adtak ki. A Te vagy az aki kell című dal már korábbi koncerteken is felcsendült, június 20-án, reméljük, a többi is előkerül majd. A zenekar egyébként korábban szinte minden évben fellépett a Budapest Parkban, a koncertek hangulatát pedig imádtuk, ezért külön öröm, hogy ismét itt lépnek fel.

A Pál Utcai Fiúk is visszajárnak a Parkba, 40 éves születésnapi bulijukat is ott tartották. A KFT-re mindig is példaképként tekintettek, de léptek fel már közösen is, így a Park-béli koncert akár zenetörténeti eseménynek is tekinthető.

A két zenekar interjút is adott a Budapest Parkban, ahol kifejtették, hogy az összekötő pont közöttük a 80-as évek és a hárombetűs zenekarnév. Így tehát a koncertre érkezők egy igazi nosztalgikus, ám mégis újításokkal teli Park-koncerten vehetnek majd részt. Az önálló koncertek mellett /között/előtt/után az ígéret szerint mindkét műsorban helyet kap majd egy közös produkció.

KFT, PUF, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia Zenekar a Nemzeti Galériába?

Rippl-Rónai Párizsban, avagy hogy kerül a Danubia...

Zenei-képzőművészeti sorozat indult a Zene ünnepén a Magyar Nemzeti Galériában a Danubia Zenekar közreműködésével, melynek keretén belül...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.
Új koncertek