Ki emlékszik: GERAPPAAAAAA!!!

2020/10/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Valami miatt úgy akadt be, hogy a kiáltás egy Sziget-reklámból származik, de aztán elég gyorsan kiderült, azon a tájékon hiába keressük — találtunk viszont egy csomó vicces másikat a témában –, ez bizony egy Renault-reklám volt.

Ki emlékszik: GERAPPPAAAAAA!!!

A Szigethez azért van a kapcsolódás, mert amikor kijött ez a reklám (2007.?), abban az évben a Szigeten MINDENKI gerappázott 0-24-ben, így utólag belegondolva ultra idegesítő lehetett, de akkor nem éreztük annak :)

 

Az Akváriumban most GERAPPAAA-retróbuli lesz, szigorúan 18+-os részvétellel, ami szerintünk nem azt jelenti, hogy ott valami egészen vad dolgok fognak történni, bár nézőpont kérdése: akadhatnak olyanok, akik a Backstreet Boys, a Spice Girls, a TLC, Coolio és Britney zenéitől megvadulnának...

A jegy ára nincs az égben, sőt, s most minden vásárlónak ajándék retro Sziget vagy VOLT Fesztivál passtartót adnak ajándékba – szép gesztus ez abban az évben, amikor mindegyiket nélkülözni voltunk kénytelenek. A buli a nemzeti ünnep napján lesz (10.23.), és délután hatkor kezdődik, hiszen éjjel 11-kor zárni kell a kapukat. Szóval, a fotón a feliratot – all night long – csak nosztalgiából hagyhatta ott a grafikus.

Fura lesz.

S hogy ne csak a reklám álljon itt, a dal eredetijét is megmutatjuk, hátha van itt olyan, aki egyiket sem ismeri (gerappaaa...).

 

 

 

 

Gerappa, buli, retró, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező...

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

És akkor a Petőfi hídon kigyulladt a turnébusz...

Bensőséges és egyben nagyon vidám hangulatú közös interjú Kispál Andrással és Lovasi Andrással a Lemezjátszó Classic sorozatban. A két zenész a Kispál és a Borz kezdeti éveit idézi fel, és mesél az első két lemezük készültéről.

Múlnak a gyermekévek: Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Hunyadi Donatella is szerepel abban a videóklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek