Mamma Mia!

Ki emlékszik: GERAPPAAAAAA!!!

2020/10/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Valami miatt úgy akadt be, hogy a kiáltás egy Sziget-reklámból származik, de aztán elég gyorsan kiderült, azon a tájékon hiába keressük — találtunk viszont egy csomó vicces másikat a témában –, ez bizony egy Renault-reklám volt.

Ki emlékszik: GERAPPPAAAAAA!!!

A Szigethez azért van a kapcsolódás, mert amikor kijött ez a reklám (2007.?), abban az évben a Szigeten MINDENKI gerappázott 0-24-ben, így utólag belegondolva ultra idegesítő lehetett, de akkor nem éreztük annak :)

 

Az Akváriumban most GERAPPAAA-retróbuli lesz, szigorúan 18+-os részvétellel, ami szerintünk nem azt jelenti, hogy ott valami egészen vad dolgok fognak történni, bár nézőpont kérdése: akadhatnak olyanok, akik a Backstreet Boys, a Spice Girls, a TLC, Coolio és Britney zenéitől megvadulnának...

A jegy ára nincs az égben, sőt, s most minden vásárlónak ajándék retro Sziget vagy VOLT Fesztivál passtartót adnak ajándékba – szép gesztus ez abban az évben, amikor mindegyiket nélkülözni voltunk kénytelenek. A buli a nemzeti ünnep napján lesz (10.23.), és délután hatkor kezdődik, hiszen éjjel 11-kor zárni kell a kapukat. Szóval, a fotón a feliratot – all night long – csak nosztalgiából hagyhatta ott a grafikus.

Fura lesz.

S hogy ne csak a reklám álljon itt, a dal eredetijét is megmutatjuk, hátha van itt olyan, aki egyiket sem ismeri (gerappaaa...).

 

 

 

 

Gerappa, buli, retró, Akvárium

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek