Év koncertje - szavazás

Ki ez a pimasz lány?

2016. április 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Köles Eliza nevét állítólag érdemes megjegyezni, mert nagy jövőt jósolnak neki a szakemberek. A fiatal dalszerző-énekesnő bemutatkozó dalához, a Sassy Girls-höz (Pimasz lányok) elkészült a videóklip is.

Ki ez a pimasz lány?

„Minden dalomat egy történet vagy egy élmény ihlette. A Sassy Girls, vagyis a Pimasz lányok típusával mindenki találkozott már. Ezek a lányok apró trükkökkel bájosan, kedvesen, szexisen az orruknál fogva vezetik a férfiakat, de a manipuláció annyira kedves és huncut, hogy nem lehet rájuk haragudni. A dalszöveget szó szerint megálmodtam, ugyanis egyszer hajnali 3-kor arra riadtam fel, hogy most azonnal le kell jegyzetelnem az ötleteimet, és reggelig körmöltem. A zenét Frimmel Jakab zongorista barátommal együtt írtuk egy kis játékos funk és electroswing hatással, ami passzol a szöveghez. Mivel számomra a zene és a képi világ egyaránt fontos, a Sassy Girls hangulatához illő, pop-up jellegű videóklipet forgattunk” – mondta bemutatkozó daláról és klipjéről Köles Eliza énekesnő.

Az énekesnő a középiskolában drámatagozatra járt, s az érettségi után azonnal leszerződtette a Nemzeti Színház, de egy év után elhagyta a színpadot a zene miatt: felvették a Bartók Béla Konzervatórium jazz ének szakára. Első kislemeze a Music Fashion Kiadó gondozásában jelent meg, az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával. Akit az énekesnőt élőben akarja hallani, annak  a közeljövőben Gájer Bálint koncerteire kell járnia, mert Eliza vendégzenészként lép fel majd vele a CSTP Előzenekari alprogramjában elnyert támogatásnak köszönhetően.


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek