Klipsztori: Ezzel startolt az új esztendőben Bruno Mars!

2018/01/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bruno Mars egy különleges remixszel indította az évet

Klipsztori: Ezzel startolt az új esztendőben Bruno Mars!

A töbszörös Grammy-díjas előadóhoz a Grammy-jelölt hip-hop sztár, Cardi B csatlakozott a „Finesse" remixben. A dal eredetileg Mars 2016-os '24K Magic' albumán jelent meg, az új verzió és a retró videóklip pedig egészen új szintre emeli a funky számot.

Bruno Mars a mai napig gyűjti a díjakat és jelöléseket 24 karátos lemezének köszönhetően – legközelebb a Grammy-díjátadón esélyes hat díjra is, köztük a legjobb lemez, legjobb felvétel és dal kategóriákban. A popkirály a hip-hop királynővel, Cardi B-vel állt össze, aki tavalyi „Bodak Yellow" című számával robbant be a köztudatba és jelenleg két Grammy-re is esélyes.  

A 90-es évek R&B stílusát idéző, upbeat „Finesse"  üzenete egyszerű, mint az 1+1: Te is jól nézel ki + én is jól nézek ki = nézzünk ki jól együtt és bulizzunk. A dal tökéletesen beleillik a 24 karátos narratívába – a „24K Magic", „That's What I Like" és „Versace On The Floor" mind az élet ezerszázalékos kiélvezéséről szól.

A vidám funky dalhoz egy színes retró video készült, amelyet Bruno rendezett, és amivel az egyik kedvenc sorozata, az In Living Color előtt hajt fejet. A klip a sorozathoz hasonlóan koreografált táncbetéteket és rengeteg színt tartalmaz. 

♦ Érdekesség: Jennifer Lopez is a sorozat táncosaként kezdte a karrierjét!!!!


 

 

Szólj hozzá!


Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek