Koncert a veronai buszbalesetben elhunyt fénytechnikus családjának megsegítésére

2017/03/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Január 21-re virradóan az utóbbi 18 év legsúlyosabb buszbalesete 16 áldozatot követelt Veronában. A Budapest felé tartó buszon utazott a megbecsült fénytechnikus, Rezsu Roland is, aki sajnos már nem térhetett haza feleségéhez, Petrához, valamint kétéves gyermekükhöz, Vincéhez.

Koncert a veronai buszbalesetben elhunyt fénytechnikus családjának megsegítésére

A család megsegítésére március 19-én az A38 Hajó fedélzetén ad támogatói koncertet az Uzipov, az Óriás frontembere, Egyedi Péter, az Anna & The Barbies akusztikus dalaival Pásztor Anna és Sámuel, valamint a Random Trip lemezlovasa, DJ Q-CEE és DJ Infra Vörös is fellép majd, és a fellépők a teljes bevételt Petrának és Vincének ajánlják fel.

A jótékonysági esten az Uzipov teljes értékű koncertet ad: az ország leghangosabb noise rock triója tavalyi lemezével, a Szennyes dalaival nemcsak eddigi legjobb lemezét írta meg, hanem egy olyan hiánypótló anyagot is, ami mind üzenetében, mind zeneiségében is egy ereje teljében lévő, karakteres, önazonos zenekart tükröz. Nem véletlen, hogy a lemezzel a zenekart Fonogram-díjra is jelölték, vagy hogy a Primitív rend című dal az Aranyélet című HBO-sorozatban is felbukkanhatott - az Uzipov a legjobb dolog, ami az utóbbi években a hazai rockzenével történhetett, és biztosak lehetünk benne, hogy ezen az estén is bizonyítják majd ezt.


Egyedi Péternek, az Óriás frontemberének egyáltalán nem idegen az énekes-dalszerzői kiállás. Korábban Mindenkinek megvan a maga története jeligével alatt gyakran állt színpadra, a címadás pedig  aligha lehet találóbb, főleg most, hogy az Óriás legújabb lemeze, a Minden villany ég is minden dalával célba talál. Péter már idejekorán megtalálta saját hangját, ami évről-évre egyre közelebb engedi magához az embereket: ez az bensőséges atmoszféra most is biztosan tetten érhető lesz.

Nem kevésbé igaz ez Pásztor Anna és Sámuel akusztikus duójára, akik gondoskodnak majd arról, hogy az Anna & The Barbies közönség- és szerzőkedvenc dalai úgy szólalhassanak meg, ahogy a rajongók még aligha hallhatták azokat, főleg annak fényében, hogy a jellemzően többezres helyeken játszó zenészek ritkán érhetők tetten olyan intim és kötetlen helyzetben, mint márciusban, az A38 Hajó koncerttermében.

A koncertek után DJ Infra Vörös, és a Random Trip lemezlovasa, DJ Q-CEE játszanak majd.


Támogatói koncert Rezsu Roland családjának segítésére: Uzipov, Pásztor Anna & Pásztor Sámuel (Anna & The Barbies), Egyedi Péter (Óriás), DJ Q-Cee, DJ Infra Vörös

2017. március 19., vasárnap 20:00

A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 2000 Ft, elővételben: 1500 Ft.

A család barátai az alábbi számlaszámra várják a felajánlásokat:
Bereczki Károly 14100000-16693349-03000002


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek