Közös turné keretében Budapesten is fellép az Amorphis és a Soilwork

2018/06/24  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2019-et egyből egy hatalmas Barba Negrás bulival kezdhetik az AMORPHIS és a SOILWORK rajongói, Budapesten is bemutatják ugyanis új lemezüket január 25-én, közös európai turnéjuk keretében, melyre az ukrán JINJER és a német NAILED TO OBSCURITY társaságában érkeznek hozzánk.

Közös turné keretében Budapesten is fellép az Amorphis és a Soilwork

A finn melankólikus/folk/progresszív metal csapat májusban adta ki hatalmas sikerű legutóbbi, “Queen Of Time” című albumát a Nuclear Blastnál, amelyen újra játszik a tavaly visszatért alapító basszusgitáros, Olli-Pekka Laine (Barren Earth) is. A rengeteg meglepetést, kórusokat, Anneke van Giersbergen (VUUR, Devin Townsend Project, ex-The Gathering) vendégénekét felvonultató új himnuszokat élőben pedig 2019-ben a svéd SOILWORK társaságában mutatják be.

AMORPHIS

Utóbbi zenekar épp keményen dolgozik a 2015-ös “The Ride Majestic” (Nuclear Blast) albumának utódján, amit itt fognak először bemutatni a közönségnek.

SOILWORK

Ha ez a csomag nem lenne elég, a headlinerekhez csatlakozik az ukrán modern metalos JINJER és a német melodic death/doom metalos NAILED TO OBSCURITY is, akik épp a Nuclear Blast-os debüt anyagukon dolgoznak.

JINJER

Az AMORPHIS gitárosa, Esa Holopainen így nyilatkozott a turnéról:

Alig várjuk, hogy újból végigjárjuk Európát és egy új szinte vigyük az AMORPHIS koncertélményt a Queen Of Time turnén! Nagyon örülünk nekik hogy a fantasztikus SOILWORK, JINJER és a NAILED TO OBSCURITY lesznek a társaink ezen az úton. Szerezzétek be a jegyeiteket azonnal, ez egy igazi meglepetésekkel teli múlt-idézés lesz!

A SOILWORK énekes Björn "Speed" Strid ezt tette hozzá:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az AMORPHISSAL közös az első turné, amelyen bemutatjuk az új albumunkat! Tini korom óta az AMORPHIS a kedvenc finn bandám, a Tales From The Thousand Lakes-et napi szinten hallgattam végig. A két zenekar egyedi zenei világa egy különleges, epikus koktéllá áll majd össze, ahogy együtt turnézzuk végig Európát. Már nagyon ideje volt, alig várom!

A JINJER is hozzászólt:

Borzalmasan lelkesítő és megtisztelő hogy két ekkora metal-óriás, az AMOPRHIS és a SOILWORK oldalán turnézhatunk, szinte túl szép, hogy igaz legyen! A lehető legjobbat fogjunk nyújtani, és biztosan játszunk majd az új anyagunkról is. Európa, készülj fel, mert 2019 hangos lesz!

A NAILED TO OBSCURITY  gitárosa, Jan-Ole Lamberti ezt mondta:  

Alig várjuk, hogy újra úton legyünk, és nagyon örülünk hogy része vagyunk ennek a gyilkosan jó csapatnak! Örömmel várjuk hogy újra ismerős arcokat lássunk a városokban és klubokban, ahol már játszottunk azelőtt, és azt is, hogy újakkal találkozzunk olyan helyeken és országokban, ahol még soha nem voltunk. Ez nagyszerű lesz!

NAILED TO OBSCURITY

Amorphis, Soilwork, Jinjer, Nailed to Obscurity, koncert, metál

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek