Ma van a takarítás világnapja – Takarítónőőő jeee!

2020/09/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Animal Cannibals Takarítónő című slágerén nem fog az idő vasfoga, egy felfrissítés azonban sohasem árt, főleg akkor, ha az illető hölgy immáron 25 éve suvickol.

Ma van a takarítás világnapja – a Kannibálok takarítónőjével ünnepeljünk!

A Kannibálok sem így tervezték ezt az évet, de ezzel nincsenek egyedül. A kényszerűség azonban sokszor jó dolgokat is szül. plusz mindenhol hasít a retró és a feldolgozások. Az új generációknak ezek a régi dalok sokszor teljesen ismeretlenek, és úgy tombolnak rájuk, mintha kizárólag nekik írták volna.

A Takarítónőt most Triek varázsolta maivá. (Neki köszönheti népszerűségét a BSW, Essemm, a Hősök, Majka, Deniz, Szakács Gergő stb., és volt már közös munkája az AC-vel.) A keverést is az egyik legprofibb végezte: Smithmusix – külföldi és hazai zenészek is dolgoznak vele (Pixa, Kasza Tibi, Pamkutya, Rico x Miss Mood, Lmen Prala stb).

 

"Végre méltó módon ünnepelhetjük meg a 25 éves Takarítónő című megaslágerünket! Még legalább ennyi boldog évet kívánunk ennek a dalnak!" – írták a fiúk.

 

Mások mellett a Fish! is feldolgozta már a Takarítónőt

 

Animal Cannibals, Takarítónő, Triek, Smithmusix

 

 

Szólj hozzá!


Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek