Ma van a takarítás világnapja – Takarítónőőő jeee!

2020/09/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Animal Cannibals Takarítónő című slágerén nem fog az idő vasfoga, egy felfrissítés azonban sohasem árt, főleg akkor, ha az illető hölgy immáron 25 éve suvickol.

Ma van a takarítás világnapja – a Kannibálok takarítónőjével ünnepeljünk!

A Kannibálok sem így tervezték ezt az évet, de ezzel nincsenek egyedül. A kényszerűség azonban sokszor jó dolgokat is szül. plusz mindenhol hasít a retró és a feldolgozások. Az új generációknak ezek a régi dalok sokszor teljesen ismeretlenek, és úgy tombolnak rájuk, mintha kizárólag nekik írták volna.

A Takarítónőt most Triek varázsolta maivá. (Neki köszönheti népszerűségét a BSW, Essemm, a Hősök, Majka, Deniz, Szakács Gergő stb., és volt már közös munkája az AC-vel.) A keverést is az egyik legprofibb végezte: Smithmusix – külföldi és hazai zenészek is dolgoznak vele (Pixa, Kasza Tibi, Pamkutya, Rico x Miss Mood, Lmen Prala stb).

 

"Végre méltó módon ünnepelhetjük meg a 25 éves Takarítónő című megaslágerünket! Még legalább ennyi boldog évet kívánunk ennek a dalnak!" – írták a fiúk.

 

Mások mellett a Fish! is feldolgozta már a Takarítónőt

 

Animal Cannibals, Takarítónő, Triek, Smithmusix

 

 

Szólj hozzá!


Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

Itt az AC/DC vadonatúj albumának előfutára!

A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, amely a 6 év csend után, november 13-án...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?

Misi nélkül nincs Mulató Aztékok: minifesztivált rendeznek a zenészek Tink felépüléséért

Balázsovics Misi "Tink", a Mulató Aztékok (és a Slow Village) zenésze hetekkel ezelőtt súlyos szívműtéten esett át, amit hosszú felépülés követ. Ez jelentős költségekkel jár majd, ami teljes egészében a családra hárul. Zenekari társai és a szakma más képviselői ONE FOR TINK címmel támogatói estet szerveznek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek