Ma van a takarítás világnapja – Takarítónőőő jeee!

2020/09/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Animal Cannibals Takarítónő című slágerén nem fog az idő vasfoga, egy felfrissítés azonban sohasem árt, főleg akkor, ha az illető hölgy immáron 25 éve suvickol.

Ma van a takarítás világnapja – a Kannibálok takarítónőjével ünnepeljünk!

A Kannibálok sem így tervezték ezt az évet, de ezzel nincsenek egyedül. A kényszerűség azonban sokszor jó dolgokat is szül. plusz mindenhol hasít a retró és a feldolgozások. Az új generációknak ezek a régi dalok sokszor teljesen ismeretlenek, és úgy tombolnak rájuk, mintha kizárólag nekik írták volna.

A Takarítónőt most Triek varázsolta maivá. (Neki köszönheti népszerűségét a BSW, Essemm, a Hősök, Majka, Deniz, Szakács Gergő stb., és volt már közös munkája az AC-vel.) A keverést is az egyik legprofibb végezte: Smithmusix – külföldi és hazai zenészek is dolgoznak vele (Pixa, Kasza Tibi, Pamkutya, Rico x Miss Mood, Lmen Prala stb).

 

"Végre méltó módon ünnepelhetjük meg a 25 éves Takarítónő című megaslágerünket! Még legalább ennyi boldog évet kívánunk ennek a dalnak!" – írták a fiúk.

 

Mások mellett a Fish! is feldolgozta már a Takarítónőt

 

Animal Cannibals, Takarítónő, Triek, Smithmusix

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest