Mamma Mia!

Ma van a takarítás világnapja – Takarítónőőő jeee!

2020/09/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Animal Cannibals Takarítónő című slágerén nem fog az idő vasfoga, egy felfrissítés azonban sohasem árt, főleg akkor, ha az illető hölgy immáron 25 éve suvickol.

Ma van a takarítás világnapja – a Kannibálok takarítónőjével ünnepeljünk!

A Kannibálok sem így tervezték ezt az évet, de ezzel nincsenek egyedül. A kényszerűség azonban sokszor jó dolgokat is szül. plusz mindenhol hasít a retró és a feldolgozások. Az új generációknak ezek a régi dalok sokszor teljesen ismeretlenek, és úgy tombolnak rájuk, mintha kizárólag nekik írták volna.

A Takarítónőt most Triek varázsolta maivá. (Neki köszönheti népszerűségét a BSW, Essemm, a Hősök, Majka, Deniz, Szakács Gergő stb., és volt már közös munkája az AC-vel.) A keverést is az egyik legprofibb végezte: Smithmusix – külföldi és hazai zenészek is dolgoznak vele (Pixa, Kasza Tibi, Pamkutya, Rico x Miss Mood, Lmen Prala stb).

 

"Végre méltó módon ünnepelhetjük meg a 25 éves Takarítónő című megaslágerünket! Még legalább ennyi boldog évet kívánunk ennek a dalnak!" – írták a fiúk.

 

Mások mellett a Fish! is feldolgozta már a Takarítónőt

 

Animal Cannibals, Takarítónő, Triek, Smithmusix

 

 

Szólj hozzá!


HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok Beton.Hofival, Beck Zolival és Szűcs Krisztiánnal

HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok...

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de azért... Tripla koncerttel ünnepel a 4S Street

A poptörténeti , nagy példák mellett öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de látva a mai trendeket, egyre kevesebb formáció mondhatja el magáról, hogy ugyanolyan odaadással, ugyanabban a felállásban és ugyanabban a zenei vonalban tud maradni ennyi ideig.

Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

A kanadai punk-rock csapat tavaly bepótolta 2020-ban elmaradt koncertjét, június 7-én pedig visszatérnek a Budapest Parkba, hogy a rajongók repetázhassanak a csapatból és a tavaly megjelent albumukból is.
Új koncertek