Mambo No. 5: Lou Bega koncertje zárja a nyarat Győrben

2016/08/11  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

A német származású, kubai zenét játszó Lou Bega és zenekara koncertje zárja a Négy Évszak Fesztivál - Nyár nevű rendezvényt a megyeszékhelyen augusztus 26-án, s azon a hétvégén rendezik meg kilencedik alkalommal a Győri Bornapokat..

Mambo No. 5: Lou Bega koncertje zárja a nyarat Győrben

A nyárzáró koncert este kilenc órakor kezdődik a Városház téren. A korábbi években a rendezvényen fellépett többek között Tom Jones, a The Straits vagy a Saragossa Band német popzenekar is.

Rossz idő esetén a koncertet augusztus 28-án tartják meg.

A Győri Bornapokat ezúttal is két helyszínen, a Dunakapu téren és a Széchenyi téren rendezik augusztus 25. és 28. között.

A Dunakapu téren a villányi, a tokaji és a balatoni borvidékek, a Széchenyi téren pedig a pannonhalmi, az etyek-budai, a szekszárdi és a neszmélyi borvidékek mutatkoznak majd be. A program csütörtökön fél hatkor hazai és határon túli borlovagrendek felvonulásával kezdődik. Vasárnapig a hazai és a helyi zenekarok felváltva lépnek fel a Dunakapu téren és a Széchenyi téren, s mindkét helyszínen kivetítőn követhetik nyomon a látogatók a másik helyszín eseményeit.

Csütörtökön negyed héttől a dányi, budapesti, csongrádi és szegedi zenészekből álló Brass On The Road zenekar, majd Petruska András dalszerző-énekes mutatja be Kapunyitó című, idén tavasszal megjelent lemezét. Az estét az Apnoé zenekar koncertje zárja.

Pénteken délelőtt megválasztják a fesztivál és a város borát, kora estétől pedig a Mojo Workings nevű blues-, beat- és popdalokat jásztó együttes, majd a Dániel Balázs Woogie Trió ad koncertet.

Szombaton a magyar népzenei elemeket a szvinggel ötvöző Harmonia Garden, a Kilele Swing Cats és Nagy Balázs lép fel, vasárnap délelőtt pedig a Makám Együttes ad interaktív koncertet a legkisebbeknek.


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek