Music ül a fűben – piknikezz a Máv Szimfonikusokkal!

2020/09/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Júliusban minden korosztály körében hatalmas sikernek örvendett a Music ül a fűben piknik koncert, ami szeptember 17., csütörtökön immáron második alkalommal kerül megrendezésre a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris közös szervezésében.

Fotó: MÁV Szimfónikusok
A Millenáris fokozattan figyel a járványügyi előírások betartására, ám jelen helyzetben a látogatók együttműködése is elengedhetetlen a biztonságos és sikeres esemény lebonyolításához. Kérnek mindenkit, hogy a koncerten csak egészségesen vegyenek részt és tartsák be az előírt szabályokat.
Csakúgy, mint az első alkalommal, a projekt megálmodói, Seidl Dénes Mihály és Dénes-Worowski Marcell gondoskodnak arról, hogy a közönség ne csak a zenét élvezze, de útmutatást is kapjanak – szórakoztató formában – annak megértéséhez is.
A műsor ezúttal is meglepetés!
Amit kínálnak: jó hangulat, igényes zene, könnyed zenei idegenvezetés. (A Millenáris és a Samantha – nem a Dallasból – bárkert jóvoltából piknik kosarak is bérelhetők/megvásárolhatók lesznek.)
Amit jó, ha viszel: pléd, egymásra való odafigyelés, barátok és ismerősök.
Helyszín: a Nemzeti Táncszínházzal szemben lévő füves placc.
időpont: 2020. szeptember 17. 18.30.
Az esemény INGYENES!

 

MÁV Szimfonikus Zenekar, Millenáris, piknik, Music ül a fűben

 

 

Szólj hozzá!


Ez a sold out koncert nem marad el, de előbb lesz: Kontroll Csoport 40!

Ez a sold out koncert nem marad el, de előbb lesz:...

A Kobuciban úgy döntöttek, hogy a járványhelyzet miatt az október 16-ára meghirdetett koncertet már OKTÓBER HATODIKÁN este megtartják – ez a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Mint azt már sokan tudják, mi is beszámoltunk róla, a Művészetek Völgyét "csak úgy" nem szerették volna elengedni a szervezők, négy részre vágták és hétvégenként tálalták, tálalják – még kettő hátravan. Mi a második Völgyhétvége vendégei voltunk.

Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Hogy ez mennyire igaz, annak Soltész Rezső az élő példája: 2019 végén még arról adtunk hírt, hogy az összes fellépését lemondta szívproblémái miatt, még az Aréna-beli bazinagy táncdalfesztiválos retróbulin sem lépett fel. Most visszatért, az elmúlt évek 17 legszebb slágerének újra felénekelt albumát hozta magával a...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek