Menopauza 1170x180

Na de mi az az AQUASWING???

2024/06/03  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A dunai széllel, nyárillatú szerelemmel és meglepetésekkel felturbózott koncert alkalmából az elmúlt 10 év legsikkesebb dalait és eddig soha nem hallott Kamilka & Pesti Sikk-számokat hallhat a nagyérdemű vasárnap, a Budapest Jazz Club nagyszínpadán.

Na de mi az az AQUASWING???

A kétszer 40 perces show nyomokban funkyt, electroswinget és női versrap-et is tartalmaz, a fellépés után pedig merch pult várja a közönséget a zenekar eddig megjelent nagylemezeivel, valamint az új évjáratú a PestiSikk borral.

Idén 11 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Az NKA által többszörösen támogatott dalszövegíró, énekes, Kiss Kamilka és a kétszeres Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista, Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez – magyar nyelven.

A páros kiváló zenészekkel kiegészülve alkotja meg ezt a stílusos és szenvedélyes időutazást. A 2023-as év nem csak jubileumuk miatt mérföldkő a formáció számára, ugyanis az október eleji Tokaji Bornapokon egy több felvonásos koncerttel fűszerezve bemutatkozott Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor.

A címben feltett kérdésünkre, úgy tűnik,  leginkább azok tudnak majd válaszolni, akik részt vesznek az esten  – várjuk a beszámolókat :)

A koncert 20:30-kor kezdődik, jegyek a helyszínen, valamint a jegymester rendszerében kaphatók.

Kamilka & Pesti Sikk, Budapest Jazz Club, Aquaswing

 

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek