Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

2019/12/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.

Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Az orszáz ország egyik legnépszerűbb rap formációja az Instantban ünnepli 18. születésnapját egy fergeteges élő koncerttel. December 27-én nemcsak a legújabb Hősök dalok, hanem régebbi nagy slágerek is szólnak majd a színpadon. Nem kell haza indulni a koncert után sem, az Instantban Wayden electro beatjére bulizhattok. Ezekkel párhuzamosan több teremben lesz party, leginkább a disco-funk-rnb vonalon mozog az este ami alól természetesen most is vannak kivételek: a Robot színpadán a Mátyás Attila Band játszik majd, a Lärmben pedig underground elektroikus zene szólnak.

December 28-án az Instant színpadán Siklósi Örs, az AWS zenekar énekese lép fel. Vannak olyan amik egész egyszerűen nem férnek be az AWS repertoárjába, így néha eljátssza őket pár haverjának. Lesznek szomorú dalok a tárgyfetisizmusról, lesznek vidám dalok a vidéki alkoholizmusról, és lesznek amcsi popslágerekbe bújtatott XX. századi lírák is. A Robotban a nemzetközileg is népszerű, közép-európai turnén részt vevő The Trousers zenél a rock n’ roll rajongóinak, aki pedig ledolgozná a karácsonyi menüt, az Unterweltben  megteheti a nagy visszatérő Night Shift partyn. Ha ezek közül sem tudtok választani, további 4 teremben bulizhattok, reggeaton, hip-hop, r’n’b’ és top slágerek is szólnak majd az Instant-Fogas komplexumban.

December 29-én DanceHall Madness előszilveszteri bulit tartanak, az Instant-Fogas pinceterében, az Unterweltben a zenét a BabyBoom Sound tolja. Persze nem ez lesz az egyetlen buli aznap éjjel, Robot Rock, friss slágerek és tört ütemek is várnak a komplexumban. Egy ikonikus elektronikus zenei formáció az Instant színpadán csap hatalmas bulit december 31-én. A több mint 20 éve alakult ColorStar a mai napig meghatározó jelensége a hazai zenei palettának. Garantáltan lesz system error! :) Aznap az Unterwelt sztárja pedig a Blvze Sound System, várhatóan őrületes trap partyt tol majd az Ausztriából hazánkba látogató csapat, az este folyamán Bergi és Infragandhi is szórakoztat benneteket. További 4 teremben hangolódhattok majd a másnapi szilveszteri partyra.

 

 

Instant, előszilveszter, Mátyás Attila Band, Hősök, Siklósi Örs, colorStar, parti

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek