Napfény járja át a szíved újra! A PLÁZS hétvégi koncertmenüje

2016/08/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egyrészt Rúzsa Magdi is fellép 12-én a Plázson, de a múlt heti vihar miatt a Hooligans is visszatér a a tett helyszínére, így egy jeggyel két koncerten bulizhattok, szombaton pedig a Total Dance keretében átveszi a terepet a balatoni retró.

Napfény járja át a szíved újra! A PLÁZS hétvégi koncertmenüje

Rúzsa Magdi 2006-ban, a Megasztárban tűnt fel először, ahol azonnal az első helyig énekelte magát, azóta pedig sorra halmozza az elismeréseket. Polcán több arany és platina lemez sorakozik, megkapta az Artisjus- és a Fonogram díjat, nemrég pedig az év női előadójának választották a Petőfi Zenei Díjon. Magdi emellett 2007-ben a 9. helyig jutott az Eurovíziós Dalversenyen, ahol a szerzői különdíjat is neki ítélték Aprócska blues című daláért. A tehetséges énekesnő azóta olyan slágerekkel uralta a listákat, mint az Egyszer, a Szerelem, a Nélküled vagy az Ég és föld, míg tavaly az Április és a Tejút című dalukat zárhattuk szívünkbe. Magdi nemrég mutatta be legfrissebb, Érj hozzám című számát, mely bizonyára a PLÁZSon is fel fog csendülni. 

Magdi a PLÁZSon 20.45-kor kezd, s közvetlenül utána a „huligánok" veszik át a színpadot a magyar tenger partján, ugyanis a múlt heti vihar miatt a Hooligans konce rtje átkerült augusztus 12-re, így most a közönség két koncertet is végigbulizhat egy jeggyel. Az idén 20 éves csapat legnépszerűbb slágerei mellett legújabb – máris platinalemezzé vált – Igaz Történet című albumuk dalait is elhozzák. 

 

„Napfény járja át a szívem újra" - szombaton egy fergeteges fesztivál keretében élhetjük át, milyen a '90-es évek balatoni láza, a Total Dance ugyanis bemutatja milyen is a balatoni retro láz. Ebben olyan előadók lesznek segítségünkre, mint a legendás Groove Coverage és a Brooklyn Bounce, de a hazai retro nagyköveteiként itt köszönhetjük az Ámokfutókat, a Splash-t, a Happy Ganget, Csordás Tibit, DJ Náksit, Sub Bass Monstert, DJ Andrét és az Animal Cannibalst is. Igazi balatoni, fülledt retro buli, a magyar tenger partján augusztus 13-án.


Képtár

  • Napfény járja át a szíved újra! A PLÁZS hétvégi koncertmenüje kép 52400
 

 

Szólj hozzá!


Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Azahriah a SZIN-en zárja majd a fesztiválnyarat

30 névvel bővült a SZIN fellépőlistája, így már több mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül, akik között olyan neveket is találunk, mint Armin Van Buuren, Kamrad vagy Zara Larsson.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.
Új koncertek