Natalie Imbruglia akusztikus koncertet ad Budapesten!

2017/02/08  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva, MTI

Az énekesnő kedden jelentette be európai akusztikus turnéját, mely során május másodikán mi is láthatjuk őt egy hangulatos klubkoncert keretein belül az Akvárium Klubban.

Natalie Imbruglia akusztikus koncertet ad Budapesten!

A turné során a brit-ausztrál származású énekesnő kisebb helyszíneken, klubokban fog fellépni, ennek okát twitter oldalán indokolta meg, így nyilatkozott:

“Rendkívül izgatott vagyok, hogy visszatérek Európába egy meghitt hangulatú akusztikus turné keretei közt!”

A klubkoncert-élmény tehát egészen különleges lesz, mint ahogyan a kisebb helyszíneken tartott koncertek általánosságban teljesen más élményt adnak, mint egy arénás koncert.

Állítólag az összes eddigi albumáról válogatja össze a repertoárt, tehát széles a választék. Legutóbbi lemeze 2015-ben jelent meg Male címmel, így valószínű erről fogjuk a legtöbb dalt hallani. A Male hat év hallgatás után jött ki, és az énekesnő kedvenc férfi előadóitól merítette az inspirációt. Az anyag klasszikus és kortárs dalok gyűjteménye, amelyeket eredetileg olyan előadók énekeltek, mint Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townshend vagy a Zac Brown Band. Az Instant Crush című kislemezt korábban a Daft Punk tette ismertté.

Karrierje kezdetben egyébként nem a zenéhez, sokkal inkább a színészethez kötődött. Tehetségére és egzotikus szépségére először ausztrál tévések figyeltek fel, 1991-től négy éven keresztül volt a világhírű teleregény, az ausztrál Szomszédok egyik főszereplője. Első kislemeze, a Torn 1997-ben pillanatok alatt világsláger lett, és azóta is a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb dalaként tartják számon. Left of the Middle című első albumából hétmillió példány fogyott. Az ezredforduló után a filmvásznon is lehetőséget kapott, 2003-ban a Johnny English-ben, 2009-ben a Closed for Winter című drámában tűnt fel.

Ízelítőnek legutóbbi albumáról hallgassátok meg ezt a dalt:

 

 


Képtár

  • Natalie Imbruglia akusztikus koncertet ad Budapesten! kép 55235
 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek