Menopauza 1170x180

Nem ülnek a pénzen a zenekarok!

2017/06/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Október 26-án adták át a támogatásról szóló elismeréseket azoknak a könnyűzenei formációknak, amelyek élhetnek a CSTP harmadik évadában, az Induló Előadói Alprogram által biztosított 2-2 millió forintos támogatással.

Nem ülnek a pénzen a zenekarok!

A támogatott előadók: Alone in the Moon, Antonia Vai Band, Áron András Apey, Baron Mantis, Bekvart, Belau, The Couple, Deep Glaze, Drastik Putto, Flatband, Hangácsi Márton, Hoodoo Offenders, Ív, Kamilka és a Pesti Sikk, Kies, The Luckies, Massza, NB, No Sugar, Róqa, Synema, Useme, Window, Yesyes, YOULI.

Nézzük, hol járnak közülük páran:

A Deep Glaze tavasszal jelentette meg első lemezét. Most az album címadó dalához készítettek animációs klipet.

A június végén jelent meg a Window első albuma, a Something Beautiful című számhoz, melynek basszusalapját a hazai bass music egyik kulcsfigurája, Stas írta, és közreműködik benne M3nsa is.

A karcos rockzenét játszó Massza 2017. május végén debütált bemutatkozó albumával.

Muck Éva Bassology című első nagylemezének a kiadására készül,  a nyáron megjelenő lemez előfutára a Born Free című dal és videóklipje.

Miközben készül első lemeze, a Couple jó kis videóklipet készített a majdan a lemezre kerülő egyik pörgős elektropop-számához, az Esőerdőhöz.


 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek