Okos (utálsz, szeretsz), hülye – vasárnap este egyedi koncert lesz!

2020/12/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Megjelent Egyedi Péter MMAMT (Mindenkinek megvan a maga története) nevű szólóprojektjének új dala, az "Okos, hülye". A szám annak a februárban megjelenő lemeznek a része, amelynek befejezéséhez online koncerttel kalapozik az előadó.

Fotó: Mmamt/FB

Egyedi Péter (Óriás, Rájátszás, Isten háta mögött) szólóprojektje már előrukkolt egy albummal, a 2019 elején megjelent anyagot a kritika és a közönség is szerette. A készülő albumról már megmutatott egy számot nyáron:

 

Most itt a következő dal is, de mielőtt megmutatnánk, felhívjuk a  figyelmeteket, hogy Péter december 20-án, vasárnap este 8-kor támogató online koncertet ad a nappalijából, amelynek nem titkolt célja az adománygyűjtés. A befolyt összegből a lemez utómunkálatait és egyéb költségeit fizetné az előadó.

„Nyilván mindenkinek szuperszar ez az év, de ha bírod, amit csinálok és megteheted, akkor támogass! Akár csak egy koncertjegy árával” – írja az előadó a Facebook-live eseményoldalán.

A MMANTmásodik lemezének címe egyszerűen ’II’ lesz,  a segítségetekkel 9 dal kap helyet rajta, Egyedi Péter pedig hat fős nagyzenekari felállással lemezbemutatót is tervez tavaszra – már amennyire lehet koncertet/turnét tervezni mostanság.

Szóval, aki tud, segítsen: legyetek okosak egy hülye helyzetben :)

 

Egyébként Péterrel levelezni is lehet, saját bevallása szerint ugyanis a közösségi platformok nem igazán neki valók.

 

 

Egyedi Péter, Mmamt, okos hülye, online koncert, közösségi támogatás

 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek