Okos (utálsz, szeretsz), hülye – vasárnap este egyedi koncert lesz!

2020/12/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Megjelent Egyedi Péter MMAMT (Mindenkinek megvan a maga története) nevű szólóprojektjének új dala, az "Okos, hülye". A szám annak a februárban megjelenő lemeznek a része, amelynek befejezéséhez online koncerttel kalapozik az előadó.

Fotó: Mmamt/FB

Egyedi Péter (Óriás, Rájátszás, Isten háta mögött) szólóprojektje már előrukkolt egy albummal, a 2019 elején megjelent anyagot a kritika és a közönség is szerette. A készülő albumról már megmutatott egy számot nyáron:

 

Most itt a következő dal is, de mielőtt megmutatnánk, felhívjuk a  figyelmeteket, hogy Péter december 20-án, vasárnap este 8-kor támogató online koncertet ad a nappalijából, amelynek nem titkolt célja az adománygyűjtés. A befolyt összegből a lemez utómunkálatait és egyéb költségeit fizetné az előadó.

„Nyilván mindenkinek szuperszar ez az év, de ha bírod, amit csinálok és megteheted, akkor támogass! Akár csak egy koncertjegy árával” – írja az előadó a Facebook-live eseményoldalán.

A MMANTmásodik lemezének címe egyszerűen ’II’ lesz,  a segítségetekkel 9 dal kap helyet rajta, Egyedi Péter pedig hat fős nagyzenekari felállással lemezbemutatót is tervez tavaszra – már amennyire lehet koncertet/turnét tervezni mostanság.

Szóval, aki tud, segítsen: legyetek okosak egy hülye helyzetben :)

 

Egyébként Péterrel levelezni is lehet, saját bevallása szerint ugyanis a közösségi platformok nem igazán neki valók.

 

 

Egyedi Péter, Mmamt, okos hülye, online koncert, közösségi támogatás

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek