Összetörte magát a gitáros, veszélyben a budapesti koncert?

2017/06/20  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Örömmel adtunk hírt róla, hogy az elmúlt öt év egyik legnagyobb rhythm and blues szenzációja, a Vintage Trouble végre bemutatkozik Budapesten is. Most rossz híreket kaptunk a zenekar tájékáról.

Összetörte magát a gitáros, veszélyben a budapesti koncert?

 A Vintage Trouble gitárosának közleménye:

"Sziasztok! A legtöbben bizonyára tudjátok, hogy epilepsziám van. Sajnos néha rohamaim vannak. Ez szerencsére nagyon ritkán fordul elő. A fantasztikus madridi show után a szállodába visszatérve azonban az arcomra estem, és eltörtem a bal oldali állcsontomat. Ezért most egy rekonstruáló műtétre lesz szükségem. Egy sebész kezében vagyok, aki holnap reggel elvégzi a műtétet. Ezért - nagy szomorúsággal törölnünk kell a valenciai és a barcelonai show-t

Nalle Colt "

3 nagylemezük jelent meg eddig, nagyon kellemes, olykor felkavaró, bulizós, menő bluest játszanak, kiváló tehetségű zenészek. A hangzásukat "retro" -ként írják le, amely az 1950-es és az 1960-as évek végi blues- és rockművészeket, például a Rolling Stonest, Chuck Berryt és az Animalst idézi – írtuk itt róluk.

Megkerestük az A38-at, eddig még nem válaszoltak, mi lesz a koncerttel.

Reméljük, a június 30.-i show-ra rendbejön, és élvezhetjük első magyarországi  fellépésüket.

Küldjük a pozitív energiát!

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek