Menopauza 1170x180

Palya Bea már nem palyabeácska

2024/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Palya Bea a Gödöllői Kastély Díszudvarán énekel 2024. július 20-án.

Fotó: Palya Bea

Sokat jelent ez a koncert nekem, Gödöllő és környéke a szülőföldem, itt énekeltem és táncoltam először színpadon 7-8 éves palyabeácskaként. Most pedig hanggá gyúrjuk a lengedező búzatáblát, amely zöldből épp aranyba fordul. Megéneklem a negyvenpluszos szerelmet, amely olyan, mint a dinnye illata és íze: édes, zamatos, érett, izgalmas, piros és fekete...” – ajánlja a koncertet az énekesnő, akinek állandó zenekara erre az estére az A La Quartet női vonósnégyessel egészül majd ki.

Hasonlót utoljára majdnem 10 éve, 2016-ban hallhatott-láthatott a közönség.

„Telezengjük a kastély tereit fenséges hangzással. Elegáns nyár este, a tücsökcirpelés és az alkonyi madárcsicsergés a dalok csodálatos dallamával-szövegével keveredik. Minden lesz, mi fülnek-szívnek ingere, dúdolod a Szabadont, a Szaladóst, a végtagjaid a Suttognak a vének ritmusára járják belső táncukat. És te úgy mész haza az utolsó dal után, hogy több vagy, mint a koncert kezdetén...” – ilyen utazást ígér a Prima- és kétszeres Artisjus-díjas Palya Bea egy varázslatokkal teli nyáréjszakán.

 

 

Palya Bea, Gödöllő

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek