Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier

2013. október 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Még csak másfél éves a 18-19 évesekből álló zenekar, de sikeréhségük annál nagyobb: saját bevallásuk szerint addig meg sem állnak, míg stadionokat nem töltenek meg, több kislemezük nincs, mint a Beatlesnek, és nem adnak el több lemezt mint Michael Jackson!

Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier

A hazai zeneipar egyik meghatározó helyszíne Pécs. Nem is meglepő, hogy az alternatív rockbandák sorát erősítő The Immigrants neve is ehhez a városhoz köthető. Az indie-rock zenekar tagjai Badric Adorio (basszusgitár, ének), Sápi Szabolcs (gitár, vokál) és Károlyfi Balázs (dob, vokál).

A zenekar 2011-ben alakult, majd nem sokkal később, 2012-ben már felhívta az egész ország figyelmét a csillagszületikes élő szerepléseivel.

Az országos nyári turné után a 30Y oldalán tűntek fel vendégzenekarként, majd meg sem álltak Belgrádig, ahol felvették első lemezüket, ami szerényen a "Best of Immigrants" nevet kapta, s ami 2013 januárjában jelent meg, és az együttes eddigi legjobb dalait tartalmazza. Az album, a pozitív kritikák mellett, biztosította a helyüket 2013 néhány nagyobb magyar illetve külföldi zenei rendezvényén is. z ezen a lemezen hallható „Smiles around midnight" című dalukhoz forgatták le első komolyabb videóklipjüket.

Az idei ősz sem fog unalmasan telni számukra, hiszen feltűnnek majd a Fish!, a Halott Pénz és a The Trousers vendégzenekaraként is. Legközelebb október 12-én a pécsi Est Caféban a Fish! Konzervzene Lemezbemutató turné keretein belül találkozhattok velük.Képtár

  • Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier kép 20086
  • Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier kép 20087
 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek