Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier

2013. október 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Még csak másfél éves a 18-19 évesekből álló zenekar, de sikeréhségük annál nagyobb: saját bevallásuk szerint addig meg sem állnak, míg stadionokat nem töltenek meg, több kislemezük nincs, mint a Beatlesnek, és nem adnak el több lemezt mint Michael Jackson!

Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier

A hazai zeneipar egyik meghatározó helyszíne Pécs. Nem is meglepő, hogy az alternatív rockbandák sorát erősítő The Immigrants neve is ehhez a városhoz köthető. Az indie-rock zenekar tagjai Badric Adorio (basszusgitár, ének), Sápi Szabolcs (gitár, vokál) és Károlyfi Balázs (dob, vokál).

A zenekar 2011-ben alakult, majd nem sokkal később, 2012-ben már felhívta az egész ország figyelmét a csillagszületikes élő szerepléseivel.

Az országos nyári turné után a 30Y oldalán tűntek fel vendégzenekarként, majd meg sem álltak Belgrádig, ahol felvették első lemezüket, ami szerényen a "Best of Immigrants" nevet kapta, s ami 2013 januárjában jelent meg, és az együttes eddigi legjobb dalait tartalmazza. Az album, a pozitív kritikák mellett, biztosította a helyüket 2013 néhány nagyobb magyar illetve külföldi zenei rendezvényén is. z ezen a lemezen hallható „Smiles around midnight" című dalukhoz forgatták le első komolyabb videóklipjüket.

Az idei ősz sem fog unalmasan telni számukra, hiszen feltűnnek majd a Fish!, a Halott Pénz és a The Trousers vendégzenekaraként is. Legközelebb október 12-én a pécsi Est Caféban a Fish! Konzervzene Lemezbemutató turné keretein belül találkozhattok velük.Képtár

  • Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier kép 20086
  • Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier kép 20087
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek