Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier

2013. október 07.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Még csak másfél éves a 18-19 évesekből álló zenekar, de sikeréhségük annál nagyobb: saját bevallásuk szerint addig meg sem állnak, míg stadionokat nem töltenek meg, több kislemezük nincs, mint a Beatlesnek, és nem adnak el több lemezt mint Michael Jackson!

Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier

A hazai zeneipar egyik meghatározó helyszíne Pécs. Nem is meglepő, hogy az alternatív rockbandák sorát erősítő The Immigrants neve is ehhez a városhoz köthető. Az indie-rock zenekar tagjai Badric Adorio (basszusgitár, ének), Sápi Szabolcs (gitár, vokál) és Károlyfi Balázs (dob, vokál).

A zenekar 2011-ben alakult, majd nem sokkal később, 2012-ben már felhívta az egész ország figyelmét a csillagszületikes élő szerepléseivel.

Az országos nyári turné után a 30Y oldalán tűntek fel vendégzenekarként, majd meg sem álltak Belgrádig, ahol felvették első lemezüket, ami szerényen a "Best of Immigrants" nevet kapta, s ami 2013 januárjában jelent meg, és az együttes eddigi legjobb dalait tartalmazza. Az album, a pozitív kritikák mellett, biztosította a helyüket 2013 néhány nagyobb magyar illetve külföldi zenei rendezvényén is. z ezen a lemezen hallható „Smiles around midnight" című dalukhoz forgatták le első komolyabb videóklipjüket.

Az idei ősz sem fog unalmasan telni számukra, hiszen feltűnnek majd a Fish!, a Halott Pénz és a The Trousers vendégzenekaraként is. Legközelebb október 12-én a pécsi Est Caféban a Fish! Konzervzene Lemezbemutató turné keretein belül találkozhattok velük.Képtár

  • Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier kép 20086
  • Pécsi bevándorlók: The Immigrants klippremier kép 20087
 

 

Szólj hozzá!


Kézműves sörök és ingyenes koncertek Óbudán

Kézműves sörök és ingyenes koncertek Óbudán

Harmadik alkalommal rendezik meg az Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválját. Idén 23 magyar sörfőzde mintegy 200 kézműves sörével, ingyenes zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth Criminal című számának videoklipjében.

Holnap kezdődik a Budapest Folk Fest

Szerdán a Fonóban kezdődik, majd csütörtöktől vasárnapig a Várkert Bazár szabadtéri színpadát lakja be a 9. Budapest Folk Fest, a Fonó nép- és világzenei fesztiválja. A programsorozat bemutatja az autentikus népzene és néptánc kiemelt előadóit és hagyományőrző mestereit éppúgy, mint a világzene idei legizgalmasabb...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek