Progmetál parádé az A38 Hajón - Jön a The Contortionist

2018/06/25  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Végre Budapesten lép fel az utóbbi évek egyik legizgalmasabb progmetál zenekara, a Contortionist! Az indianai együttes legutóbbi lemeze, a Clairvoyant dalait mutatja be július 1-jén az A38 Hajó Pesti Est tetőteraszán.

Progmetál parádé az A38 Hajón - Jön a The Contortionist

Közel tizenegy éves karrierje során hatalmas utat tett meg a Baca-testvérek zenekara, a Contortionist: a MySpace-időszak deathcore-lázának legvégébe becsatlakozó produkció az évek során ugyanazt az utat járhatta be a zenei határterületek feszegetésében, mint a Between The Buried and Me, így lemezről-lemezre egyre kiforrottabb, progresszívebb dalokkal definiálhatta újra magát a Good Fight Music szárnyai alatt működő banda. A Between the Buried and Mevel közös párhuzam nem is véletlen: a zenekar sorsfordító lemeze, a Language producere Jamie King volt, és ez az album már a Last Chance to Reasonből is ismerős Michael Lessarddal készülhetett el, aki a családi okokból barátsággal kilépő Jonathan Carpentert váltotta frontemberként. Az album a Billboard négy listáját is meghódította, és végérvényesen megerősítette, hogy a science fiction valódi, tudományos fantasztikumként megfogalmazott lényege által megihletett progresszív metal zenekar napjaink egyik megkerülhetetlen, Cynichez mérhető nagyágyúja.

A zenekar tagjai

Michael Lessard: ének

Cameron Maynard: gitár

Robby Baca: gitár

Eric Guenther: billentyűsök

Jordan Eberhardt: baszsusgitár

Joey Baca: dob, ütősök

 

The Contortionist, A38 Hajó, metál, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek