Szeretnél egy lakókocsiban aludni a The Kolin tagjaival?

2018/01/18  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Akkor itt a remek alkalom! Ha van némi fölös pénzed egy jó ügy támogatásáért cserébe, akár három fess úriemberrel az oldaladon hajthatod álomra a fejed egy nem hétköznapi járgányban.

Szeretnél egy lakókocsiban aludni a The Kolin tagjaival?

Linczényi Márkó neve a magyar átlag zenehallgató és/vagy tévénéző számára nagy valószínűséggel csupán a Hungary's Got Talent zsűritagjaként lehet ismerős, koncertre látogatóknak talán már a The Kolin zenekar neve is beugrik. Az egykoron leginkább botrányairól híres frontember és csapattársai azonban most a közönség segítségét kérik.

A banda ugyanis kiszemelt magának egy kissé lepukkant lakókocsit, amit már birtokba is vettek, azonban nem egy hosszabb nyaralás céljából vásárolták, hanem azért, hogy egy mobil stúdiót és egyben színpadot varázsoljanak belőle.

Az apró gond a történetben, hogy a megvalósításhoz tőke kell, amit a rajongók adományaiból szeretnének összekaparni. Maga az ötlet nem "spanyol viasz", külföldön és hazánkban is volt már példa arra, hogy népszerű művészek különböző projektjeik megvalósításához a néptől várták a pénzesőt, és volt olyan kezdeményezés, ami a vártnál is jobban sikerült.

A The Kolin esetében a szükséges összeg 9550 euró, ami aktuális középárfolyamon számolva 3.046.450.- jó magyar forintnak felel meg. A banda által megadott oldalon fillérre pontosan megtalálható, hogy mire mennyi az annyi.

Az adakozóknak cserébe különböző grátisz lehetőségeket kínálnak a fiúk, mint például:

  • te magad, vagy a kinyomtatott másod szerepelni fog egy hivatalos Kolin videóklipben
  • egy Facebook posztban mondanak köszönetet, és betagelnek
  • tagja lehetsz egy titkos Facebook csoportnak, ahol olyan videókat, képeket és sztorikat osztanak meg, amelyeket máshol nem
  • megkaphatod az összes kiadatlan demó felvételüket
  • beszerezhetsz egy nagyon szexi privát fotósorozatot a banda tagjairól
  • nagy felbontású koncertképekkel tapétázhatod ki otthon a falad
  • minden eddig megjelent albumról begyűjthetsz digitális másolatot
  • szerepelhet polaroid képen a fiúkkal
  • egyórás Skype-os zenei producer workshopon tágíthatod az elméd Márkóval
  • szerepelhet az arcod és az aláírásod a lakókocsi egyik oldalán a produceri falon
  • 3 órán át stúdiózhatsz a Kolinnál, ahol saját dalaidat is felveheted
  • lehet egy saját exkluzív koncerted a kertedben

Természetesen a fiúk nem csak magukra gondolnak, azontúl, hogy szeretnék bejárni Európát a Kolinmobilra keresztelt járgánnyal, szívesen megosztanák egyéb művészeti ág képviselőivel, például fotósokkal, festőkkel, táncosokkal, bábszínészekkel, valamint tökéletes helyszín lenne spontán kerekasztal beszélgetésekhez is.

A részletekről kisvideó is készült, természetesen angolul, de magyar felirattal:

Forrás: medium.com

The Kolin, közösségi, lakókocsi

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek