Szétfeszíti az élet a Hollywood Rose-t

2016/09/13  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A HammerWorld Magazin szeptemberi számának egyik extra CD mellékleteként látott napvilágot a budapesti Hollywood Rose új albuma. A zenekar október 14-én, a Barba Negra-ban születésnapi bulit tart a Kiss Forever Band társaságában.

Szétfeszíti az élet a Hollywood Rose-t

A „Szétfeszít az élet" című korongra nyolc tétel – egy intró és hét „normál" dal – került, kicsivel több mint fél óra játékidőt kitöltve. A 2003-ban startoló hazai Guns N' Roses Tribute csapat  harmadik saját dalos albuma egyben a 2014 év legvégén a zenekarból távozott Vilkó posztján játszó új gitáros, Erik első lemezes bemutatkozása is a formáció keretén belül.

A 2008 óta saját dalokat is író, GNR fanatikus rock n' roll banda a bemutatkozó demo-t követően, a 2009-ben megjelent „Minimal Design", majd egy ötszámos EP után, 2011-ben érkező „Piknik a Holdon"című  album után készítette el harmadik, kizárólag saját nótákat tartalmazó nagylemezét. Mindkét eddigi CD HammerWorld Magazin mellékletes megjelenés volt, ezt a hagyományt folytatják új korongjukkal is.

Az új dalcsokor előzeteseként a még január végén publikált, „Mindennap" című szám szolgált, amihez egy igen ötletes képi megoldásokat tartalmazó, akár szöveges videónak is tekinthető klip készült, és ami digitális kislemezként is megjelent.

A Jesse ének, Viktor gitár, Erik gitár, Luki basszusgitár, Cocó billentyű, Zaba dob felállású banda a gitárszólókkal alaposan megpakolt tökös rockdalok mellé egy kissé (tőlük mindenképpen) szokatlan megszólalású, de jópofa szövegű számot is alkotott, „Szelfibot" címmel, amelyben vendégként Sziráki László szaxofonjátéka hallható. Valamint az egyes, „Minimal Design" album egyik tételének a „Jég"-nek egy újrafogalmazott, akusztikusra vett előadása is színesíti a lemezanyagot.

Jesse ma este 19:00-tól a Petőfi Rádióban beszél majd az új lemezről, illetve a Szelfibot című dal rádiós premierjére is sor kerül.


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek