Menopauza 1170x180

Talfi, Buksi,Tüsi, Zsöci és Csuka – nem mese ez, gyermek, hanem ZÁRTOSZTÁLY-találkozó a Barba Negrában

2024/06/05  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2024. július 26-án tartja a Barba Negrában nyári fővárosi osztálytalálkozóját – Hazatérek elnevezéssel – a Zártosztály.

Talfi, Buksi,Tüsi, Zsöci és Csuka – nem mese ez, gyermek, hanem ZÁTROSZTÁLY-találkozó a Barba negrában

A tavaly novemberben megjelent albumuk címével való azonosság nem véletlen, hiszen vendégként a tengerentúlon élő Barta Alfonz 'Talfi' is hazautazik, illetve további Bakancsos Edda-tagok – Csapó György 'Buksi', Fortuna László 'Tüsi' és Zselencz László 'Zsöci' – is csatlakoznak az akut mániákus rock and roll-hívőkhöz, hogy megismételjék a nagy sikerű - DVD-n is megjelent - 2017-es bulit.

A Zártosztály tagjai:

  • Kiss Zoltán (ének),
  • Csillag Endre 'Csuka' (gitár),
  • Mirkovics Gábor 'Zserbó' (basszusgitár),
  • Donászy Tibor (dobok),
  • Lázár Zsigmond (billentyűs hangszerek)

"Kedves Betegeink! A tavalyi nagyszerű 10 éves rehabilitációs koncert után újra egy óriási bulira invitálunk titeket. Július 26-án a Barba Negra színpadán egy grandiózus Zártosztály Találkozó kerül megrendezésre! Egyenesen Floridából érkezik hozzánk Talfi, aki hosszú évek után újra színpadra áll majd velünk, valamint csatlakozik a csapathoz további három régi harcostárs, Buksi, Tüsi, és Zsöci is. A program így még a szokottnál is színesebb lesz, nem csak a gyémántkorszak legnagyobb himnuszai és a közönség által az Év Lemezének titulált 'Hazatérek' album dalai, hanem a nyolcvanas évek elejének legnépszerűbb Edda örökzöldjei is bekerülnek a bő kétórásra tervezett műsorba. Egyszeri, és valószínűleg megismételhetetlen buli várható. Gyógyszereket bevenni! Találkozzunk július 26-án a Barba Negrában!" – szól a zenekar meghívója.A hangulat bemelegítéséről az alaposan átalakult - Ézsiás Péter (ének), Szibelle Károly Charlie (gitár), Mezőfi József (basszusgitár), Szabó Krisztián (billentyűk), Csikós Csaba (dob) - , s egy ideje újra aktív Historica, valamint a győri - feldolgozásokkal, illetve saját dalokkal színpadra álló - Rock Milady formáció gondoskodik.

Zártosztály, Barba Negra

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek