Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

2018/07/19  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

Fotó: Lupa-tó Official

Július 26-án, csütörtökön a Bocanova Beachen a Music FM Dj-je Willcox, a korábban Éjjel Nappal Budapest szereplő Dj Dóra Kovács, a Tomorrowland-et is megjárt Edo Denova valamint a Insomnia és Trippy Cat rezidens Zareh Kan szettjeire lehet lazuli a Lupa-tónál 17 órától.

Willcox, a Ballanteine’s Music Awards „Az év felfedezettje”; a „Day ’N Night”, a „Let it go”, a „Tequila”… slágerek elkövetője. Fiatal kora ellenére már nemzetközileg is számon tartják. Zenéit olyan világsztárok is játsszák, mint Don Diablo, Bob Sinclar vagy éppen Fedde Le Grand.

Zareh Kan – többek között a Insomnia és Trippy Cat bulik rezidense – komoly külföldi karriert tudhat maga mögött. Bejárta fél Európát, és mérföldkő volt számára a mexikói Dream Festival-on való szereplés. Legutóbb az X-Faktorból ismert Ham Ko Hammal dolgozott közösen, a „Tavaszi szél” feldolgozásán.

Kovács Dórát (dj doT), egy ország (legalábbis egy része) ismerte meg az Éjjel Nappal Budapest című műsorból. Kevesebben tudják róla, hogy a lemezpult mögött is jól megállja a helyét.

Edo Denova azon kevés hazai lemezlovasok egyike, akik a Tomorrowland Fesztiválon is felléptek. Nemrégiben a kultikus Nirvana slágert („Smells Like Teen Spirit”) dolgozta fel Tóth Andi dögös vokáljával. Ezt mi a YT-on nem leltük, talán ti ügyesebbek vagytok, addig álljon itt ez:

Lupa-tó, dj, parti, Willcox, Zareh Kan, Kovács Dóra, Edo Denova

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek