Menopauza 1170x180

Westeros Budapestre érkezik: Trónok Harca gigakoncert az Arénában

2017/09/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Trónok Harca® élő koncertek 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában. A turné hihetetlen fogadtatását látva a koncert új verzióját Európában is megutaztatják.

Westeros Budapestre érkezik: Trónok Harca gigakoncert az Arénában

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy®-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft.  A Trónok Harca® mellett, Ramin szintén Emmy-díjra® jelölt volt olyan televizíós munkáiért, mint az HBO®-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Ramin legújabb projektjei közül pedig kiemelkedik az októberben bemutatásra kerülő Hegyek között mozifilm zenéje.  

A Trónok Harca® zeneszerzője, Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel 45 városban lesz látható a koncert Európában, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában. Szerencsére Budapest is része lesz ennek az egyedülálló turnénak, május 18-án lesz látható az előadás a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Emmy-díj® nyertes HBO sorozat mind a hét évadának zenéjét tartalmazza a Live Concert Experience új előadása, csakúgy, mint a vadonatúj színpadképet, melyet lenyűgöző vizuális- és a legújabb videótechnika egészít majd ki.

 “A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre” - nyilatkozta Djawadi. “A produkció mérete és látványa a Westeros világát valóban magával ragadó módon kelti életre, és boldog vagyok, hogy ezt az élményt lehetőségünk van nem csupán az észak-amerikai rajongókkal megosztani, hanem most először átkelni az óceánon, és végre Európába is elvinni a showt."

Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat népszerű zenéje ugyanígy együtt élt a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R.R. Martin könyveit. Ramin irgalmatlanul népszerű főcímzenéje önmagában is azonnal a popkultúra részévé vált.

A turné innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Utána pedig egy újabb észak-amerikai kör kezdődik Vancouverben, majd október 14-én zárul Torontoban.

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor.

Trónok Harca, koncert, filmzene, show, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek