Ütős programmal nyit a PeCSa Music Garden!

2012/05/01  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Május első hete felettébb pörgősnek ígérkezik a PeCSában, három olyan zenekar lép fel a megújult szabadtéri színpadon, akik pályafutásuk egy-egy állomását ünneplik meg a rajongóik társaságában.

Ütős programmal nyit a PeCSa Music Garden!

Nemjuci : 2. album
Május 3. 20:00
Belépő: 500 Ft


Az immáron négyéves Nemjuci zenekar április elején jelentette meg második nagylemezét, ismét cím nélkül. A csapat 10 állomásos lemezbemutató turnéjának közel a felét már nagy sikerrel maga mögött tudhatja, budapesti helyszínük pedig nem más, mint a Pecsa újjászületett szabadtéri színpada: a Pecsa Music Garden lesz. A dátum – mindamellett, hogy ez lesz innentől fogva az új helyszín szülinapja – még azzal a különlegességgel is bír, hogy erre a napra esik Juci születésnapja is.

 

Colorstar: FLOW

Május 4. 19:00
Elővételben: 1900 Ft
Helyszínen, aznap: 2500 Ft
Kétnapos bérlet: (Május 4., 5.)
Elővételben: 3500 Ft
Helyszínen, aznap: 4500 Ft

Minden megvásárolt jegy mellé jár egy példány az új nagylemezből!

Izgalmas időszak elé néz a megújult Colorstar. A jövőben trióként, a koncerteken és a stúdióban pedig állandó közreműködőkkel felálló együttes elkészítette Flow című új nagylemezét, melynek egy felvétele már hallható az MR2-Petőfi Rádióban. A zenekar, mely tavaly ünnepelte 15. születésnapját, a Pecsa Music Garden színpadán mutatja be az új albumot.

 

Letisztultság és még több energia – ezt ígéri a zenekar, amely Farkas Zoltán dobos távozása után, alapfelállását tekintve trióként működik tovább a jövőben. Az eddigi állandó közreműködő basszusgitáros, Somogyi Ferenc és a fúvós Soós Tamás mellett az új lemez munkálatai során a Carbonfools dobosa, Keleti Tamás (Keló) zenél a Szalay Péter-Keleti András-Szinovszki Márton hármassal, és ő lett az album producere is. A koncerteken pedig Sándor Dániel, a Jurij dobosa játszik a Colorstar „külsős tagjaként". A lemez két dalában vendégénekesek is közreműködnek: Fehér Balázs (The Carbonfools) a My Trainben, Judie Jay pedig a Warning című számban szerepel.

 


The Carbonfools

Május 5. 19:00
Belépő:
Elővételben: 1900 Ft
Helyszínen, aznap: 2500 Ft

A nyarat meghatározó fesztiválkoncertek elővacsorájaként május elején baráti zenekarok kuktáskodásával háromfogásos zenei menüt készít a The Carbonfools a Pecsa Music Hallban és Gardenben. A frissen megnyílt szabadtéri színpadon a május 5-i különleges napon az éppen errefelé turnézó The Stagger Rats lép fel először. A skót srácok impulzív softrockja ágyaz majd meg az este központi produkciójának, a The Carbonfools nagykoncertjének. Az éppen friss dallal és klippel jelentkező zenekar a hírek szerint a legszénfüggőbb rajongókat is meglepi majd ezen a koncerten.

A koncert után, immár a kávézóban (PeCsa Music Cafe), a nemrég új dallal jelentkező Larry Hangman áll színpadra. A trió ismerős arcokat és aszteroid pulzálást ígér. Utánuk Titusz és Superman dj-zik, amíg csak bírják...

Nemjuci, Colorstar, Carbonfools, Larry Hangman, Pecsa

 

 

Szólj hozzá!


EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek