Hétvégén is tart a fröccs ünnepe Siófokon

Július 26-án kezdődött, s egészen augusztus 4-éig tart a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál, amelyet idén újra a Hajóállomáson rendeznek meg.

Hétvégén is tart a fröccs ünnepe Siófokon
Egy falunyi zenész az Akváriumban: Quimby, Lovasi, ColorStar és a többiek

Egy falunyi zenész az Akváriumban: Quimby, Lovasi, ColorStar és a többiek

Ütős hétindításra invitálunk mindenkit: június 17-én és 18-án, hétfőn és kedden Brék Fesztivál fedőnéven mérhetetlen zenei túlzásokba eshetünk az Akváriumban.
 
Radics Gigi és a szimfonikusok

Radics Gigi és a szimfonikusok

A 15 éves jubileumát ünneplő nyárvégi Zsidó fesztivál egyik különlegessége lesz a Miskolci Szimfonikusok augusztus 28-i koncertje, amelyet ezúttal a filmzenéknek szentelnek.
 
Isa por (Szigetszubjektív 3-4. nap)

Isa por (Szigetszubjektív 3-4. nap)

Az van, hogy a szálló por mértéke a Szigeten kábé ötszöröse a megengedett értéknek, de ez csak tipp. Lehet, hogy hatszorosa. Sehol egy locsolóautó, pedig láttunk már ilyet errefele. Egyre több a maszkos ember, és bármit veszel a szádba, tuti ráreccsensz némi porra is. Élő...
 
Túl szép… (Szigetszubjektív 2. nap)

Túl szép… (Szigetszubjektív 2. nap)

Minden más érmestől elnézést kérek: a tegnapi nap abszolút hőse Risztov Éva. Ez a Sziget szempontjából akként bír jelentéssel, hogy innentől fogva bármi történhet: mindenképpen jó lesz, mivelhogy már az.
 
Ember tervez… (Szigetszubjektív 1. nap)

Ember tervez… (Szigetszubjektív 1. nap)

Minden Szigeten ez történik. Gondosan bejelölöm, mi mindent szeretnék megnézni-meghallgatni, és a felére sem jutok el, pedig idén még azt is megtették az ügy érdekében, hogy rátolták a Nagyszínpadra az A38 sátrat.
 
Magyardal 2012

Magyardal 2012

A Sziget még bőven mínuszban van, amikor a magyar zenészek ellepik a Nagyszínpadot, amit normál szigetidőben gyakorlatilag einstandoltak a külföldi zenekarok. A magyarok a dal napján sokan játszanak keveset, a színpad előtt tér kellemesen tele (ez a zsúfolásigtól kettővel balra van),...
 
Révfülöp Blues

Révfülöp Blues

2012-ben már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Révfülöpi Zenei napok rendezvénysorozat. Az idei évben a hazai blues zene jeles képviselői lesznek a település vendégei. A négy nap alatt fellépő nyolc zenekar különleges zenei élményt nyújt majd az idelátogatóknak. A...
 
A TOTO újra Budapesten!

A TOTO újra Budapesten!

Augusztus 21-én a PeCsa Music Gardenben ismét csoda történik. A nézőtéren az egy négyzetméterre eső zenészek száma jelentősen emelkedni fog, a dallamos sláger rock és a különleges, megfejtős zene szerelmesei randevút adnak egymásnak, hiszen JÖN A TOTO!
 
A héten rajtol a FEZEN

A héten rajtol a FEZEN

A 16. Fehérvári Zenei Napok (08.01-08.04.)idén újdonságokkal lepi meg fesztiválozóit: a nulladik nappal kiegészülve már négy napon keresztül és végleges helyén, a MÁV-pályán várja a fesztiválozókat. A zenei kínálatban a rock, a metál, a pop és az elektronikus zenei dallamok...
 
A Magyar Dal Napjai

A Magyar Dal Napjai

Noha a híradások forrásmegvonásokról és szűkös anyagi helyzetről szólnak, a magyar dalnak idén két napot is szentelnek, egyet a Szigeten augusztus 5-én, egyet pedig szeptember 9-én. És szeptember másodikán. Valamint nyolcadikán.
 
A Csík Zenekar nagy napja

A Csík Zenekar nagy napja

Daloskönyv elnevezéssel monstre koncertre készül a Csík Zenekar a Sziget -1. napján, augusztus 6-án. Ebben a népzenei kalandozásban útitársuk lesz a magyar könnyűzenei élet számos jeles képviselője.
 
Japánok, dobok, emberek

Japánok, dobok, emberek

Valószínűleg csak nálunk eshet meg, hogy a nézők száma számottevően nem haladja meg a színpadon látható taiko-dobok számát (40), a világ minden más pontján nyilván százak-ezrek ünnepelnék a japán Gocoo-formációt, akik július 20-án léptek fel a Parkban
 
Új könnyűzenei online rádió  indult

Új könnyűzenei online rádió indult

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Budapest Ritmo Piknik: 15 ingyenes szabadtéri koncert piacon és placcon

A Budapest Ritmo Piknik az öt éve megszokott Budapest Ritmo járványbarát újragondolása. Október 9–10. között 15 ingyenes szabadtéri koncertet rendeznek – ezúttal nem az Akváriumban, hanem három budapesti köztéren: a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi téri piac előtt.

Beyonce és a U2 is részt vett a világ 500 legjobb albuma-lista frissítésében

Tizenhét évvel első kiadása után napra kész állapotba hozta a Rolling Stone magazin minden idők legjobb 500 albumának listáját, amelynek élén Marvin Gaye What's Going On című albuma felváltotta a Beatles együttes Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című albumát.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek