Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

2022/01/19  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A Blikk információja szerint az Omega Kossuth-díjas gitárosa, Molnár György – Elefánt – beszerezte azokat az okmányokat amelyek bizonyítják, hogy a szóban forgó, ellopott dal az ő és a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János szerzeménye.

Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

2018-ban számoltunk be arról, hogy egy hollywoodi sci-fi vígjátéksorozat, a Future Man főcímzenéje lett az Addig élj! című sláger angol változata, ráadásul úgy, ahogy Kóborék a hetvenes években felvették. A sorozat egyik producere és egyik rendezője a 40 éves szűz és még sok más vígjáték sztárja, Seth Rogen, főszereplője pedig az Éhezők viadalával világhírnevet szerzett Josh Hutcherson. A két évadot és összesen 26 részt megélt sorozat mára lekerült a képernyőről.

Kóbor János akkor azt nyilatkozta, hogy az Omega ezt az esetet nem tekinti lopásnak, inkább büszkék arra, hogy sikeresek a dalaik külföldön, ugyanakkor hozzátette, hogy egy Amerikában élő zenei szakembert kértek fel, hogy derítse ki a részleteket. 

Elefánt a Blikknek most azt mondta, hogy nem a pénzről szól az egész, hanem

"a presztízsről és a kurázsiról szól, és már nem csak a sajátomért, hanem a barátomért is harcolok."

 

Már megint lenyúlták a Gyöngyhajú lányt

 

Megvan minden idők legtöbbször újrahasznosított magyar dala

 

Amerikában csak az Omegát ismerik?

Molnár György Elefánt, Omega, dallopás, Future man, Kóbor János, addig élj

 

 

Szólj hozzá!


Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop – született James Newell Osterberg – pár napja egy ünnepélyes díjátadó gálán vette át Stockholmban a 2022-es Polar Music Prize-ot....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Állva ünnepelték a cannes-i fesztiválon az Elvis-film két főszereplőjét

A Király életének számos eddig nem ismert epizódját bemutató, pergő ritmusú alkotás díszbemutatóját szerda este tartották.

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a Q-Dance-nek is. Most további részletekkel szolgálunk.
Új koncertek