Menopauza 1170x180

Ennyi pénzt még sosem adtak Beatles-hangszerért

Egymilliárdért adták el John Lennon 50 év után megkerült gitárját – írta meg a 24.hu.

Fotó: YouTube
67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

67 év után bezár a legendás Tropicana, ahol Frank Sinatra és Sammy Davis Jr. is fellépett

Bezárta kapuit kedden Las Vegas egyik legrégebbi, kaszinóval egybeépült hotelje. 1957-es megnyitásakor a Tropicana volt a legdrágább szálloda, amelyet Las Vegasban építettek. Helyére Las Vegas új baseball-stadionját húzzák majd fel.
 
Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

Megkerült Török Ádám több mint három hete ellopott miniszobra

A mi hibánk: nem olvasunk rendszeresen bulvárt, mondjuk, rákereshettünk volna, de a lényeg a lényeg: pár nappal ezelőtt közölte a Blikk, hogy a Duna másik oldalán, a parton eldobva találta meg egy hölgy a szobrocskát.
 
 
Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Egyaránt zenei tehetségkutatónak köszönhetik országos ismertségüket és most mindhárom énekesnő egy közönség által odaítélt díj várományosa.
 
22 évvel a Run DMC-gyilkosság után megszületethet az ítélet

22 évvel a Run DMC-gyilkosság után megszületethet az ítélet

2002-ben volt hír, hogy New Yorkban meggyilkolták Jam Master Jayt, a Run DMC egyik tagját a három közül. A 37 éves rappert egy zenei stúdióban lőtték fejbe.
 
231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

Idén is kitört a Wharmageddon – december 2-án valóságos tömegmészárlás történt

Évekkel ezelőtt 231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast. No nem az összesben, csak a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeiben, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szólt. Minderről 2018-ban írtunk, de az RTL Klub friss cikke szerint máig létezik az "ok", ami a tiltást...
 
Fotó: Todd Nakamine

Vajon kezet fog-e Szikora Róbert Alice Cooperrel?

Szikora Róbert sajnálja, de fellépése miatt nem tudja elfogadni a szervezők invitálását a Hollywood Vampires koncertre július 18-n a Papp László Sport Arénába.
 
 
Elment az énekesnő, aki elsőként énekelt Oscar-gálán kínai-amerikaiként

48 évesen elhunyt a mandarin Mulan

Vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg, kómába esett, majd a gondos kezelés ellenére szerdán elhunyt a világ egyik legkedveltebb ázsiai-amerikai énekesnője.
 
Fotó: Alice Cooper/FB

A mondat, amelyről nem gondoltuk volna, hogy valaha is le fogjuk írni: ALICE COOPER KERESZTÉNYKÉNT ÉL

A szervezők szeretnék tisztázni, és megnyugtatni a közönséget, hogy a Hollywood Vampires koncert semmilyen formában nem sátánista, istenkáromló, sőt mi több Alice Cooper többször nyilatkozott róla, hogy keresztényként éli mindennapjait. De mi köze mindennek a zenéhez...?
 
Fotó: 2PAC/FB

Tupac csillagot kap

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper – jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.
 
RTL: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

RTL.HU: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

Egyik olvasója úgy tájékoztatta az rtl.hu-t, hogy a buszon üvöltött a zene, az utasok nemkülönben, a buszon villództak a fények, középen pedig ülések helyett egy bőrkanapé volt beállítva.
 
Fotó: Katy Perry/FB

Amerikai sztárok a britek bazi nagy koronázási buliján

A szokásos záróránál két órával tovább, hajnalba nyúlóan ünnepelheti a pubok népe Angliában és Walesben III. Károly király májusi londoni koronázását. Az udvar jelezte, hogy a koronázási ceremónia rövidebb, külsőségeiben szerényebb lesz és sokkal kevesebb, kétezer...
 
A Spice Girls és az akkor még walesi herceg Károly 1997-ben.

Spice Girls-koncerttel akar bevágódni Károly király a briteknél

A pletykák szerint a lányok "komolyan fontolgatják" a királyi ház ajánlatát, hogy fellépjenek III. Károly koronázási ünnepségén – írja az NME.
 
Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek