Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

2022/01/19  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A Blikk információja szerint az Omega Kossuth-díjas gitárosa, Molnár György – Elefánt – beszerezte azokat az okmányokat amelyek bizonyítják, hogy a szóban forgó, ellopott dal az ő és a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János szerzeménye.

Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

2018-ban számoltunk be arról, hogy egy hollywoodi sci-fi vígjátéksorozat, a Future Man főcímzenéje lett az Addig élj! című sláger angol változata, ráadásul úgy, ahogy Kóborék a hetvenes években felvették. A sorozat egyik producere és egyik rendezője a 40 éves szűz és még sok más vígjáték sztárja, Seth Rogen, főszereplője pedig az Éhezők viadalával világhírnevet szerzett Josh Hutcherson. A két évadot és összesen 26 részt megélt sorozat mára lekerült a képernyőről.

Kóbor János akkor azt nyilatkozta, hogy az Omega ezt az esetet nem tekinti lopásnak, inkább büszkék arra, hogy sikeresek a dalaik külföldön, ugyanakkor hozzátette, hogy egy Amerikában élő zenei szakembert kértek fel, hogy derítse ki a részleteket. 

Elefánt a Blikknek most azt mondta, hogy nem a pénzről szól az egész, hanem

"a presztízsről és a kurázsiról szól, és már nem csak a sajátomért, hanem a barátomért is harcolok."

 

Már megint lenyúlták a Gyöngyhajú lányt

 

Megvan minden idők legtöbbször újrahasznosított magyar dala

 

Amerikában csak az Omegát ismerik?

Molnár György Elefánt, Omega, dallopás, Future man, Kóbor János, addig élj

 

 

Szólj hozzá!


Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

A megátkozott ember – film készül Radics Béláról

A drámaian korán meghalt magyar Jimi Hendrixről dokumentarista elemekkel gazdagított játékfilmet forgatnak – tudtuk meg a 24.hu interjújából, amelyet Klacsán Gábor rendező-társoperatőrrel készítettek.

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
Új koncertek