Karácsonyi bulvárturkáló: cuki kutya, masnis ruha, titkos esküvő

2018/12/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Körbenéztünk, mivel próbálják a külföldi sztárok ellopni a karácsonyi show-t: egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy Justin Bieber vagy Miley Cyrus nyert, de az biztos, hogy Rita Ora ruciját letaszították az első helyről.

Karácsonyi bulvárturkáló: kutya, ruha, esküvő

Justin Bieber az Instáján mutatta be a legújabb kis családtagját, akit Oscarnak hívnak. A képeken és a videókon az látszik, hogy nagyon szeretik a kicsi kutyát és a kisállat is jól érzi magát az új „szüleinél”. Justin először szintén sztoriban osztotta meg az első képet róla, amivel boldog karácsonyt kívánt mindenkinek – írja a Cosmo.

A Nuus vette észre, hogy pár kép kiszivárgott a Cyrus-Hemsworth-párosról, akik úgy tűnik, minden különösebb csinnadratta nélkül végre összeházasodtak. Lassan tíz éve, hogy tiniként megismerkedtek, a Last Song című film forgatásán. Többször szakítottak, ám 2016 óta már úgy tűnt, stabilizálódott a kapcsolatuk.

És akkor Rita Ora meg a masnis ruha: az albán származású brit énekesnő és színésznő Párizsban tartózkodott, ahol is lencsevégre kapták, amikor karácsonyi ajándéknak öltözött – felhívjuk a figyelmet arra, hogy Franciaországban is tél van. A Marie Caleire-ből megtudtuk: ez egy koktélruha.

Végiggondolva: nálunk Miley győzött, de a kutya azért tényleg nagyon cuki, a ruha meg hidegen hagy minket – szó szerint...

bulvár, Justin Bieber, Miley Cyrus, Rita Ora

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek