Lady Gaga rózsaszín Oreojával üzenhetsz a szeretteidnek

2020/12/04  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Összefogott Lady Gaga az Oreoval (vagy fordítva), hogy limitált kiadású sütikkel "terjesszék a kedvesség zenei üzeneteit”. A "Lady Gaga Oreos" csomagolását az énekesnő "Chromatica" című albuma ihlette.

Az Orero az fekete – kivéve, ha Lady Gaga dobja piacra

A 16 számot tartalmazó album vizuális arculatából eredeztetve a vaníliaízű sütik élénk rózsaszínűek, zöld krémmel megtöltve (...), és az album ihlette különféle dombornyomásokkal bocsájtják őket útjukra. A limitált kiadású kekszek hatos csomagban lesznek kaphatók januártól.

Annak érdekében, hogy elárasszák figyelmességgel a világot, a páros meghirdette az "Sing It With Oreo" kampányt, amely arra ösztönzi a rajongókat, hogy zenei üzeneteket küldjenek szeretteiknek, cserébe koncertjegyekért és Lady Gagával való találkozás lehetőségért (persze, a pandémia után). Az "Oreograms" névre keresztelt üzeneteket úgy hozhatják létre, hogy rögzítenek egy személyes üzenetet  az "Sing It With Oreo" weboldalon, ez az üzenet azonnal dallammá alakul, amely aztán legott tovább osztható.

A funkció december 25-től érhető el.

 

Az ötlet innen, a forrás pedig ez az oldal.

 

Lady Gaga, Orero, Chromatica, marketing, reklám

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek