Leánykérés koncert közben: Mészáros Árpád Zsolt kedvese igent mondott

2020/08/10  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A színész-énekes vasárnap este előadás közben kérte meg kedvese kezét a Budai Szabadtéri Színházban, a ’Négyen’ című koncert alatt.

Leánykérés koncert közben: Mészáros Árpád Zsolt kedvese igent mondott

A Négyen produkció a Budai Szabadtéri Színház egyik legnépszerűbb előadása, amelynek dallistája a legnagyobb musical slágerekből, a négy főszereplő kedvenc dalaiból és duettekből áll össze. Idén Mészáros Árpád Zsoltot, Serbán Attilát, Kovács Dénest és Kerényi Miklós Mátét intvitálták a mikrofonok elé.

Mészáros Árpád Zsolt az Anconai Szerelmesek egyik betétdalát, a Mindig így nézz (Ritornero) című dalt énekelte el a párja elé letérdelve. A  jelenet mindenki számára meglepetés volt, hogy még a szervezők sem voltak beavatva, így pillanatok alatt felbolydult a nézőtér és mindenki felállva ünnepelte a szerelmeseket.

A Budai Szabadtéri Színházban lassan már hagyomány a lánykérés: tavaly szintén egy rendezvényen, a Nemzeti Operett Gálán kérte meg párja kezét egy néző.

 

Mészáros Árpád Zsolt, Budai Szabadtéri Színház, Négyen, lánykérés

 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ma van a takarítás világnapja – Takarítónőőő jeee!

Az Animal Cannibals Takarítónő című slágerén nem fog az idő vasfoga, egy felfrissítés azonban sohasem árt, főleg akkor, ha az illető hölgy immáron 25 éve suvickol.

A koncerteken is kötelező lesz maszkot viselni?

A Magyar Közlöny friss számából kiderült, hogy az új szabályozás hétfőtől lép életbe – tájékoztat a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek