Menopauza 1170x180

Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

2024/03/08  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Egyaránt zenei tehetségkutatónak köszönhetik országos ismertségüket és most mindhárom énekesnő egy közönség által odaítélt díj várományosa.

Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Bár sokan  – néha mi is, bocs – kínosnak tartják már ezt a műfajt kívülről, a benne részt vevők más tapasztalokkal gazdagodnak. Pontosabban: ők tapasztalatokkal gazdagodnak. (Az idézetekhez csatoltuk az énekesnők legfrissebb felvételeit.)

„A megasztáros időszakomból a csapatszellem és az alázat, amit magammal hoztam, és ma is meghatározó. Akkor még meglepően hatott rám, hogy egy ország akar engem hallgatni. Nem művészcsaládból, hanem egy pici panelszobából jövök, nem voltak híres felmenőim, akik segítettek volna az elindulásban. Az a közönségszeretet, amit ott kaptam annyira erősnek bizonyult, hogy a mai napig érzem, nagyon meghatározó nekem az az időszak" – árulta el Tóth Vera.

„Amíg élek hálás leszek a Megasztárnak, mert az egyetlen igazi esélyem volt 12 évvel ezelőtt, hogy országosan ismert énekesnő lehessek. A műsor segített igazi előadóvá válni. Ráadásul 15 éves kislányként alaposan megerősítette a lelkemet, megtanította, hogy sosem szabad feladni az álmokat, hiszen nekem sem az első próbálkozásra hullott az ölembe a siker. De türelemmel, tehetséggel, rengeteg gyakorlással és alázattal végül elérhetjük az álmainkat, én a Megasztár miatt hiszek ebben mind a mai napig" – mondta Radics Gigi.

„A színpadi jelenlétem kapcsán rengeteget fejlődtem a tehetségkutatóban. Lámpalázam azóta egyáltalán nincsen, ezt a gátat ott sikerült leküzdenem. Szerintem ez az egész elindított egy olyan úton, ahol rájöhettem arra, mit is szeretnék valójában csinálni. Megtaláltam azt a közeget, aki teljes mértékben elfogad és akit én is nagyon szeretek" – tette hozzá Mihályfi Luca.

Az év énekesnője kategóriában B. Nagy Réka, Mihályfi Luca, Radics Gigi, Schoblocher Barbara és Tóth Vera várja a szavazatokat. A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 19.  éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken

Tóth Vera, Radics Gigi, Mihályfi Luca, év énekesnője, díj

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek