Ne bulizzatok az erkélyen!

2021/05/10  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Legalábbis ne tizenvalahányan – a korlátozások ellenére –, mert nem biztos, hogy bírja. Két ember kritikus állapotban van, kilencen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek szombaton Malibuban, amikor leszakadt egy erkély a bulizók alatt.

Fotó: ABC News

Az Origo cikke szerint  az ingatlanban max. hatan tartózkodhattak volna, de hívtak még tizenkét embert a házi buliba... A cikk szerint a szerencsésebbek a homokos partra zuhantak, mások azonban sokkal rosszabbul jártak.

A tragédiát a szomszéd biztonsági kamerája rögzítette. Csak erős idegzetűeknek.

A magán- és családi rendezvényekkel kapcsolatban Magyarországon pillanatnyilag még mindig érvényben vannak a 2020 novemberében elrendelt korlátozások. A családi és magán rendezvényeken legfeljebb 10 fő vehet részt. Ezek feloldására az újraindítás egy újabb fokozatában kerülhet sor.

Szóval, tízen bulizhattok, de az erkéllyel akkor is érdemes körültekintéssel eljárni.

Malibu, parti, erkély, tragédia, magán- és családi rendezvények, járványügyi korlátozások

 

 

Szólj hozzá!


A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

A 30Y zenekarról neveztek el egy túlkoros darázsfajt

Három, a tudomány számára teljesen új, nyolcvanötmillió éves darázsfajt fedeztek fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) kutatói Ajka...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".
Új koncertek