Menopauza 1170x180

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

2019/02/20  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Az énekes állítólagos haláláról szóló hír hétfőn a „R.I.P. John Lydon" oldalon bukkant fel (azóta törölték), s a poszt rövid idő alatt közel egymillió lájkot termelt.

„Körülbelül 11 órakor hétfőn (2019. február 18.), szeretett énekesünk, John Lydon elhunyt. John Lydon 1956. január 31-én született Londonban. Hoányozni fog, de nem fogjuk elfelejteni. Kérjük, mutassa ki az együttérzését és részvétét azáltal, hogy kommentálja és kedveli ezt az oldalt."

A rajongók százai azonnal megkezdték részvétüket nyilvánítani a Facebook-oldalon, ahol egyesek hittek a posztnak, mások azonban szkeptikusak voltak a hírrel kapcsolatban – talán tanultak valamit az elmúlt hónapokban "divatos" ál-gyászjelentés dömpingből. Néhányan ugyan rámutattak, hogy a hírt nem jelentették be egyetlen nagy brit hálózaton sem... de ez nyilván nem érdekel annyi embert, mint egy híresség halálhíre.

Egy közelmúltban végzett közvélemény-kutatás azt mutatta, hogy a válaszadók nagy többsége (70%) úgy gondolja, hogy ezek a John Lydon-féle álhírek már egyáltalán nem viccesek.

Egyébként Lindon képviselője hivatalosan is cáfolta a dolgot, hogy hol, azt nem tudjuk, mert a hivatalos FB-oldalon csak az új vinyl promóciója fut... Valamint azt is bejelentették itt, hogy a PiL (Public Image Ltd) fellép egy kaliforniai fesztiválon május 11-én.

Egyébként van egy oldal, ahol ellenőrizni lehet, hogy valaki él-e vagy tényleg meghalt, DEAD OR ALIVE a címe :)

És még valami: Szandi sem szólt be Szikora Robinak... Legyetek résen.

Forrás

Sex Pistols, Johnny Rotten, John Lydon, hoax, halálhír, álhír

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek