Pár nap, és megnyílik a világ legkisebb étterme Svédországban

2020/05/04  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

A Sokszínű Vidékben olvastuk a hírt, hogy május 10-én Stockholmtól megközelítőleg 350 kilométerre, Värmland településen megnyílik a világ tuti legkisebb étterme – ami ennél kisebb, az már nem étterem. Az már szinte nincs is.

Fotó: Sokszínű Vidék

A Bord For En, magyarra fordítva Asztal Egy Főre elnevezés nem költői: tökéletesen fedi a valóságot. Az ötletgazda házaspár birtokán egyetlen asztal áll a mező közepén, és nem, nem lehet párban érkezni, mert székből is csak egy van. Az "étteremben" nincsenek pincérek, sem várakozók: minden nap csak egyetlen vendéget fogadnak, a pár pedig csak rá figyel majd. Hogy mindezt mennyiért? A háromfogásos menüért mindenki annyit fizet majd, amennyit kedve tartja...

A fentiek nyomán megpróbáltuk elképzelni, milyen lehet a világ legkisebb fesztiválja... De még mindig ezen erőlködünk, mert nagyon nem megy.  Viszont, ha összekapcsoljuk a svéd kezdeményezést a Lángoló által javasolt megoldással, miszerint a most megnyíló – egyelőre vidéki – vendéglátóhelyek teraszai legyenek egyben koncerthelyszínek is, máris megvan a világ legkisebb koncertjének megvalósítási lehetősége is.

Addig is, rendeljetek házhoz koncertet!

 

Fotó: Bohemian Betyars/FB
a világ legkisebb étterme, Svédország

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek